Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2952 items at .... , ..., Sector too complex!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2952 items at .... , ..., Sector too complex! Bu error her sphere açtığımda karşıma çıkıyor bunu nası lyok edebilirim. Bi yerde Pvp Arena yaptım da biraz fazla item birikti sanırım.[hline]Real & Only Jack Cervantes in Nebula
Mesaj tarihi:
Evet ya Warning pardon, peki kaldıgında bir sakıncası yok anladıgım kadarıyle fakat onu gidermenin bir yolu yok mu?[hline]Real & Only Jack Cervantes in Nebula
Mesaj tarihi:
o senin koydugun itemin yarattıgı bi problem zaten yarattgı yerde kordinatları yazıo git yanına göz at basit bi hata oluo genellikle...[hline] --Darkworld Uo Admin--
_____DIEMASTER______
www.darkworlduo.tr.cx
www.darkworlduo.gen.tr.tc
www.darkworlduo.com.tr.tc
Mesaj tarihi:
Hangi scps hata veriyorsa onları tekrardan gozden gecirmen gerekiyor,veya uyum sağlamayanları sileceksin(bence yapman gereken :) ),bole duzeltebilirsin.
Mesaj tarihi:
said:
aquacuk, 28 August 2003 13:58 tarihinde demiş ki:
Nasıl yollucaksın? Çok meraklandım sabırsızlıkla bekliyorum.[hline]Real & Only Jack Cervantes in Nebula

ICQ da online olursdan atarım yada mailine atiim.[hline]Bilgi paylaşılırsa değer kazanır
Mesaj tarihi:
said:
Arthur_HellsFire, 29 August 2003 11:32 tarihinde demiş ki:
Hata çıkmaması için sphere.ini de bul deip maxcomplexity
sözcüğünü bulup = in yanına 100000 gibi faiş bi rakam yazın çıkmaz[hline]Feel Power of Mind
You can Feel Alright
Try To Be Best in Your Mind

Icq=176375932
MailMee

O zaman sadece hatayı salklamış olmuyormusun.Aslında hata deil warning o ama o alana gelinceplayerlarda lag başlıyo anlayabildigim kadarıyla.[hline]Bilgi paylaşılırsa değer kazanır
Mesaj tarihi:
said:
-PoD-, 29 August 2003 18:22 tarihinde demiş ki:
Hangi scps hata veriyorsa onları tekrardan gozden gecirmen gerekiyor,veya uyum sağlamayanları sileceksin(bence yapman gereken :) ),bole duzeltebilirsin.

Scriptle alakasi yok fazla item war[hline]Bilgi paylaşılırsa değer kazanır
  • Yeni Oluştur...