Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silent Hill 2 sonları/hikayesi


Jadelith

Öne çıkan mesajlar

hmmn. bitirdim oyunu. sub scenarioyu da bitirdim. bu arada bitirmemişler varsa baştan söyleyeyim bu forum size göre değil spoiler var :)

şimdi maria neyin nesi hiçbişi anlamadım. sub scenarionun sonundan bahsediyorum. önce jamesi tanımıyormuş gibi oluyo sonra hatırlıyo gibi ernest ile olan son konuşmada. ernest neyin nesi. maria ernesti nası duyuyo.

bir de. 7 tane sonu varmış ben mariaya "hadi len ordan sana ihtiyacım yok" sonu ile bitirdim. başka sonları görenler var mı? varsa nasıl olduğunu anlatabilirlermi. benim sonumda mary'in mektubunun tamamını okunuyodu sonunda ve en sonda laura ile james beraber kadının mezarını görmeye gidiyolardı. bissürü son varmış, ama baştan oynayamam şimdi.

bir de. angelayı uğurlarken nasıl oluyoda angelanın bakış açısından görebiliyoruz etrafı (yangın var hertarafta) angela nası monsterleri göremiyosa bizim de onun bakış açısını göremememiz lazım.

teşkür :)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...