Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paypal


fab

Öne çıkan mesajlar

  • 1 yıl sonra ...
Paypal turkiyeyi desteklemiyor , Paypalin destekledigi ulkeleri zaten kendi sitesinden bakabilirsiniz. Yurtdisinda bir kankaniz varsa ordan size yollayabilir. Calisma mantigi da soyle: Paypal accountunuza bir banka no yaziyorsunuz ama bu banka no paypal account sahibiyle ayni adi tasiyacak. Sonra paypal accountunuza gelen parayi bankaya yolla diyorsunuz, 5-7 gun icinde paypal direkt banka hesabiniza yolluyor.

Western Union ise en guvenilir yol, cunku hicbir bankada hicbir hesabiniz olmasa da adam western union ile size yakin bir bankaya para yolluyor "Sizin adiniza" , sonra siz de nufus cuzdaninla bankaya gidip adamin size verdigi sifreyi soyleyip cekiyorsunuz paranizi, ustelik amerikadan buraya 15 dakikada geliyor, hic oyle 7 gun beklemiyorsunuz. Yanliz ebayde onu belirtmeniz gerek , mesela benim en son sattigim EvE-Online accountunu okuyun sonlara dogru belirttim onu copy paste yapabilirsiniz.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4596&item=3534914485

Paypalda bi de scam var , yani adam size parayi yolladi diyelim siz de cektiniz, sonra adam 1 ay icinde credit card company sini arayip , benden izinsiz cekmisler diyebiliyor o zaman paypal sizin accountu - ye dusuruyor , mesela 60 dolar sa -60 oluyor, yeni satis yaparsaniz bu - den gidiyor, hicbirsey yapmazsaniz banka hesabinizdan cekiyorlar catir catir. Yani bir sekilde size kaciyor o para. O yuzden ben paypal kullanmayi biraktim, scammer dolu.

Bidpay de WU yan kurulusu, kullanmadim ama rahat diyorlar ona da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
paypal demeyin bana 3p(daoc para birimi) ve 60$'im gitti ühühühü..

Ayrica,Amerikadaki kuzenime banka hesabi actirdim,onun kredi karti falan..Tamamen ona kayitli.

Bloke edildi...Nedeni mi? Istanbul'dan accounta baglaniliyormus...Kredi karti bilgilerini faxla bize gonderin dedi,bizde eh artik eben diye bir yorum yaptik.Cunku daha once yaklasik 3 kere bloke edilmisti sunu yap accaz bunu yap accaz falan.Cok ugrastirdi.

Ugrastirmasa daoc'tan simdiye 500$+ bir seyler kazanmistim.(evde 2 bilg var,birinde main,digerinde buffbot ve bard falan. sistemi oturtmustuk ki.. boyle birseyle karsilasinca...Nasil derler? "Göt olmak" yerinde bir deyim sanirim.)

[Bu mesaj MeSh tarafından 29 August 2003 17:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...