tallx5 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Script indirdim ama hic artmıyo nebulanın kı gıbı artmasını ıstıyorum yardımcı olurmusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 spheretables.scp dosyası içinden meditation skill artış hızını ayarlayabilirsin...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 [SKILL 46] DEFNAME=SKILL_MEDITATION KEY=Meditation TITLE=Stoic DELAY=2.0,1.0 STAT_STR=10 STAT_INT=100 STAT_DEX=10 BONUS_STR=5 BONUS_DEX=90 BONUS_INT=5 BONUS_STATS=20 ADV_RATE=10.0,200.0,800.0 ON=@Fail SRC.MESSAGE You lose your concentration Sadece buranın ayarını yapacaksın. => ADV_RATE=10.0,200.0,800.0 Not: Ayarı nası yapacağın hakkında bişi yazmaya kasmadım.Forumda arama yapmanı tavsiye ederim...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 sıfırla hepsini yaa :D[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar