Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 bunun saati varmı bu arada yarın ama ne zaman? bide şehirlerde çok zor hele ist. te, şehir ışıklarından dediği gibi yıldızlar gözükmüo, anca elektirik gidicek :)[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 hehe valla bina 13 katli lemin en yuksek binasi burda :P catinin anahtarinia licam kapicidan kapanicam bu gece de varmis bu gece kalibre ederim yarin kullanirim[hline][i]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım![i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 yarın akşam işte.. yarın gece.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ankaradan gözükmezki, sizi kandırmışlar[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Para verdim İstanbulun üstünü bulutla kaplatıcam sırf sen göreme diye Mep.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Ya dünya değişecek ha yarından sonra Dalgalar başlicak Denize falan gitmeyin yarın boğulursunuz allah korusun[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: horacegoesskiing, 26 August 2003 16:40 tarihinde demiş ki: Marsın yaklaşmasının dünyada bir felaketler zinciri oluşturacağı söylentisi var ki günümüz teknolojisi ile bunun olup olamayacağını bilemiyoruz. fakat yenilir yutulur cinsten, derinliği olmayan bi laf diil. Allah korusun.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Bu tur laflari ortaliga yayip da deli danalar gibi ko$turan beyinsiz insanlar var amerika ve avrupada,hepsini teker teker baglayip dayaktan aglatmak istiyor insan($iddet,daoca giremiyorumda).Butun gezegenler ard arda dizildigi zamanda ayni $ey denmi$ti,gune$ tutulmasi oluncada denmi$ti allah akil fikir versin o insansi varliklara[hline]Leathas Level 47.5 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 hatta onu gec,17 agustos depreminin sebebinin gune$ tutulmasi oldugunu soyluyordu bazi ..hakaret etmeyeyim,neyse ehm [anlam bozuk-hakaret-edit/leathas] [hline]Leathas Level 47.5 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir [Bu mesaj Leathas tarafından 26 August 2003 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: Absolut, 26 August 2003 16:35 tarihinde demiş ki: 450 metredeki teniz topu büyüklüğündeki bir ışık kadar olcakmış. 528 metre uzaklıktaki tenis topu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 teleskopunuz yoksa umutlanmayın, ben buradaki üniversitede yana döne teleskop arıyorum. En az 10cm çapında bir teleskop lazım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 bende 11cm var :P[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Teleskopu olan arkadaşlar, lütfen olayı izlesinler, mümkünse fotoğraf çeksinler bir sürü, ve buraya koysunlar. Merakla beklemekteyim. Keşke benim de bir teleskopum olsa :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Teleskopu kurdum umarım ışık kirliliği berbat etmez abi bazen denizlide yaz üçgenini arıyorsun yok oha yani altair görünmüo ve neredeyse 2. kadirden yıldız size tavsiyem eğer izlicekseniz şehir dışına çıkın ışık görülmüyecek bir yerlere.. Sir Lancelot[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 lol abi ay kadar olması mümkün mü :) 1 günde ay mesafesine gelip geri mi gidiyor bu mars :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Vall Lancelot benim sehir disi sansim yok gece gece burda gidecek yer ama 13 katli binanin catisi, ki baska hic bi bina ulasamiyo :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 13. kat :) gerek yoq baba sen çatıya çıksan bulutlara değersin zaten :)[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 iste 14. kat olacak zemini saymiyom :P katlar yaklasik 3 metre yuksekliginde diyelim ya da 2.5 aradaki duvarlarla 3 iste yeter di mi? onceden 3. kattan ayi inceleyebiliyodum.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 leathas bişeyin aksi kanıtlayamıosan doğru olarak kabul edenlere de öyle asarım keserim demiyeceksin. dünya yuwarlak dendiği zaman da senin werdiğin tepkiyi weriodu kilise. yani ispatlayabiliceksen eğer, güneş tutulması asla yerin hareketlerine etki yapmaz, tezini konuş istediğin kadar. gezegenlerin sıraya dizilmesi,bir gezegenin ws ws.. kadar yaklaşması falan etkilemez bence de. ama ülkemizde ortalama 30 yılda bir olan güneş tutulmasının depremle ilgisi olduğuna inanıyorum. 17 ağustos ilk örnek değil çünkü. 30 yıl önceki adapazarı depremi öncesinde de güneş tutulması olmuştu. ben bi dahaki (30 senelik) güneş tutulmasına kadar büyük çapta bir deprem olucağını da sanmıyorum hehe. istisna olabilir tabi de. bence güneş tutulması etkiliyor. gel as kes beni hadi.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 yaptığım ultra hipermetrokip araştırmalara dayanarak söyleyebilirim ki, mars ayın yaklaşık 1/33'ü kadar gözükecek. yani dolunayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferocious Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 romatizmalarım ağrıo yarın gece yağmur bile yağabilir[hline]burn baby, burn! :rock: :hrr: :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 bide istermısınız ordan el sallıyolarmış bize fln mauhaha[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 marsa yolladığımız bi robot vardı,orda kaldıydı sonra; hazır yaklaşmışken belki onuda atıverir aşağı savaş tanrısı :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: Leathas, 26 August 2003 18:29 tarihinde demiş ki: said: horacegoesskiing, 26 August 2003 16:40 tarihinde demiş ki: Marsın yaklaşmasının dünyada bir felaketler zinciri oluşturacağı söylentisi var ki günümüz teknolojisi ile bunun olup olamayacağını bilemiyoruz. fakat yenilir yutulur cinsten, derinliği olmayan bi laf diil. Allah korusun.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Bu tur laflari ortaliga yayip da deli danalar gibi ko$turan beyinsiz insanlar var amerika ve avrupada,hepsini teker teker baglayip dayaktan aglatmak istiyor insan($iddet,daoca giremiyorumda).Butun gezegenler ard arda dizildigi zamanda ayni $ey denmi$ti,gune$ tutulmasi oluncada denmi$ti allah akil fikir versin o insansi varliklara[hline]Leathas Level 47.5 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir oyle seylerin olma olasiligi maalesef var. senin o elestirdigin adamlar da bol keseden atmiyor. abd de tum amerika kitasinin deprem cetelesini tutup internete yayinlayan hukumet organinin sitesinde bir kac ay genel olarak yer sarsintilarinda anormal artis oldu. sonra da o ve diger onemli izleme merkezi sonuclari amerikan anayasasina aykiri olmasina ragmen kamunun izlemesine kapatildi. insanlar soru soruyor cevap alamiyor. killi bir seyler dondugu ortada. dayak mayak atilacaksa uyuyan keriz yerine konan insanlari uyarmaya calisanlarin degil, bilgi alma ozgurlugune ve kanunlara aykiri olmasina ragmen kendisini secen halka karsi olan sorumluluguna ragmen yetkilerini istismar eden essekogluessegin evlatlarina atilir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 fb sahil yolu taraflarında olcaklar ile sahile inilme atraksiyonu düşünüyorum varmı incek?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 evet unity haklı. ayrıca bugünün teknolojisi malumunuz üzere çelik ve silis teknolojisi. eski uygarlıkların yok olmuş (bilinmeyen) teknolojilerinde bu türden bilgiler var. nasıl elde edildiği meçhul fakat var işte. ve onları da gözarde etmemek lazım. biz bugün eskilerden daha gelişmiş değiliz. sadece farklı teknoloji kullanıyoruz. ve bilmediğimiz şeye düşman olmaktansa hatta kayıtsız kalmaktansa, tedarikli davranmakta bi sakınca görmeyen ben, bi haftalık filan bi açık hava tatili yapmakta bi sakınca görmeyebilir miyim acaba diye merak etmiyor değil miyim sanki ne?[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar