Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın MARSI görücez!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba

Yarın marsı görüceğiz haberınız varmı? ben cok heycanlanıyorum düşünemiyorum keşke bi mikrosko.. :P teleskopum olsada oraya bakabilsem :( siz ne düşünüyorsunuz ne olacak falan diye kıyamet kopacak bence hissediyorum...[hline]Kekliği hö?...
Mesaj tarihi:
marstakiler de toic açıyo mu ki yarın dünyayı görücez diye :D
abi sonuçta gezegen
büyülü falan da diil yani :D[hline]Infernal, The Avatar of Bodom
Bonus, 25 August 2003 21:23 tarihinde demiş ki:
8. lvl olan çoooooooooook az yani buraya ne kdr az olduunu yazmaya kalksam sığmaz
Mesaj tarihi:
said:
MrMedia, 26 August 2003 16:36 tarihinde demiş ki:
bizim arkda teleskop var vala güzel bir fotoğraf makinası bulursa çekicem demişti teleskopa takıp, çekeiblirse koyarrım[hline]IpAdresimNe.Com
Matrix Code System
Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti

HLL HLL belki marslı görürsün ha? işallah görürsün Uzaylılar rulz[hline]Kekliği hö?...
Mesaj tarihi:
Marsın yaklaşmasının dünyada bir felaketler zinciri oluşturacağı söylentisi var ki günümüz teknolojisi ile bunun olup olamayacağını bilemiyoruz. fakat yenilir yutulur cinsten, derinliği olmayan bi laf diil. Allah korusun.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Mesaj tarihi:
Ay kadar büyük olursa tartılmak için tam günüdür.
Bu arada yarın ay var mı? İnanılmaz bir görüntü olur filmlerdeki 2 ayı alan gezegenler gibi. Hehehe uzaylının biri yarın dünyayı ziyaret ediyor olsa bir sürü yanlış bilgi edinecek :P
*Kumandanım öncelikle bu mavi gezegende 2 ay var. Biri kızıl renkte.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
heyecanlandım şimdi bak.[hline]Feel so good, I feel so fine
Love that little lady always on my mind
She gives me loving every night and day
Never gonna leave her, never going away
Mesaj tarihi:
said:
Infernal_Reborn, 26 August 2003 16:43 tarihinde demiş ki:
tatooine deki çift güneş gibi :)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom
Bonus, 25 August 2003 21:23 tarihinde demiş ki:
8. lvl olan çoooooooooook az yani buraya ne kdr az olduunu yazmaya kalksam sığmaz

Daha nasıl anlatılabilir birşey ;)[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

Mesaj tarihi:
Pern Ejderleri kitaplarındaki gibi olmasında :-)[hline][i]Wow - Swg - Begin -
-bab naber?
-nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :)
-hıı...!
Mesaj tarihi:
ay kadar olamaz, ne kadar yaklaşşa da sonuçta baya uzak olcak, ama normalde gece görülen beyaz yıldızların kırmızısı olarak görebiliriz anca bence çıplak gözle. zaten tvlerde buna benzer bişi söledi.

tam olarak ne yöne düşücek acep :-)
Mesaj tarihi:
istanbuldan bi mok gözükmicek bence.. :p
yıldızlar gözükmüo be adam gibi.. :)
ayrıca yıldız kadar olucak büyüklüğü
yani öyle 2 tane top falan olmıcak hawada lunitari solinari gibi.. :p
nuitari hep war bu arada siz bilmiosunuz ama.. >:)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
yok ole bisii ay kaddar fln buyuk olmayacak....yıldız gibi olacak ama kızılımsı olmasından farkedilecek mars olduu...teleskopla bakınca yuvarlaklıını farkedebileceksin eğer sağlam bi merceğin warsa da ekvatorun ordaki dev vadiyi görebileceksin........
  • Yeni Oluştur...