Neveziah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 warcraft 3'ü bugün bağzı nedenlerde dolayı uninstall ettim.yükler war3.mpq'da takıldı.eskidende hep böyle oluyordu.eskiden dediği bilgisayara format atmadan önce.ama ilk yüklediğimde çok güzel yüklendi.şimdi silip tekrar yükledim yüklemedi.belki cd key aynı olduğu için takılıyordur diye düşündüm başka cd key ile denedim yine takıldı neden olabilir acaba?[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ama pc'ye bugün format atmadım 2 ay falan oldu atalı.sonra bakalım format attık sonra war3 yine aynı hatayı verecek mi dedim yükledim sonra bugün uptade etmek için sildim sonra yüklerken format atmadan önceki hatayı verdi uffff:(.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 cdn çiziktir yada cdrom un okuyamıyordur..[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 cd çizik yada virus var arkadastada patch ı yüklemiyodu virus yüzünden...[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar