jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 tamamen a$mı$ bi $arkı walla acaıp sekılde ho$ dınledıkce bayılıyorum[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Nasıl ? Bir dakika vaar mıdır böyle bir şarkı cidden ? Varsa kimindir ? Yoksa pepelek in yegane sazanlarından biri miyim ?
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 jacabo grupa di falan versen, album adi da versen hatta. bi isim yazip asmis demeyin yaf kafa karisiyo herkesin :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 orkide ne la ?[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 anjelika akbar mı öyle bişeydi ismi.hane yunanlı bi piyanist kadın hatta klibinde asena da wardı[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 craven ın dedıgı ama herkes sevmeyebılır yanı =][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Öne çıkan mesajlar