Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

divx help


mondain

Öne çıkan mesajlar

Sana bir Kazaa Lite Codec Pack yazıyorum yavrucuğum. www.kazaalite.tk adresine gidiyorsun Kazaa Lite Codec Pack full version u çekip bilgisayarına kuruyorsun. Birde bakmışsın ki bütün divxler istisnasız, çalışıyor.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En yaygın codecler divx ve xvid'dir. Divx eskisi varsa onu update eder genellikle. Birden fazla divx (resmi) codec'i makinada bulunabilir sorun çıkarmaz.

Xvid öyle deil xvid open source olduğu için değişik versionları var. Değişik kişiler source code'u değiştirip farklı versionlar yapmışlar. En tanınan xvid codecleri nic veya koepi nin versionları.

www.divx-digest.com
software/codecs and filters kısmında var.

Daha önceki divx konularında da söylediğim gibi, Divx film seyredecekseniz Divx ve Xvid codecleri yeterlidir. (bunnar video codecleri) Codec pack yüklemene gerek yok.

Ama internet sitelerinden irili ufaklı mpeg video felan çekiosan o mpeg'i yapanın insafına kalmışın. Çok fazla mpeg codec'i var. Onları oynatmak istiosan codec pack yüklemekte fayda var ama işte codec pack yüklediğin zaman divx filmlerde sorun çıkabilior bu sefer.[hline]This Cat Scratches Free.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...