Unholy_Messiah Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Selam arkadaşlar, Forumda yeniyim, sizlerden yardım istiyorum. Amatör olarak bir server projesi yönetiyorum. Fikrime ve projeme saygı duyacağınızı düşündüğüm için sizlere bir kaç şey danışmak istiyorum: 1-) InsideUO programında Gumps kısmından bir eşyanın oyundaki DispID'sini nasıl alabilirim?. Itemi seçtiğimde InsideUO'da aşağıdaki bölümde Model No: 1758 (0x0454) v.b. şeyler yazıyor. Sağ klik ile details'e giremiyorum. Bir hata veriyor. Veya bunu başka hangi şekilde çözerim? 2-) Bir item'e tag verilirmi? .xtag.silahtagi v.b. gibi. Sabrınız için teşekkürler. Saygılar Messiah
Unholy_Messiah Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Selam arkadaşlar, çözüm bulabilecek varmı acaba?
keyn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bence hic ugrasma git artwork ten bul senin icin daha kolay olur
Unholy_Messiah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Arkadaşlar, lütfen yardım lazım.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Hemen cevap veriorum yaaz bi yere 1-inside uo yu çöpe at ordaki idler yanlıştır oyun içinden bak dispidlere ben şahsen aos için runuo kullanıodum nitekim aos itemlerini sphere 55i ye gecirebilmistim runuo kurmak icinde runuo guide a bak 2-Itemlere zart die tag verilmez eğer itemin tipi t_script ve t_eq_script se tag verilebilir diğer tiplere tag verilemez.[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Hah bide script üzerinden ve normalde dispid i deistirdigini zaman ON=@Create harici diğer triggerlarda ardından fix yapman gerekir veya update ( 55i için ) Örneğin ON=@Dclick Dispid=i_rune_marker fix update return 1[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee
Öne çıkan mesajlar