xontix Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 En ii Dialog maker ne acaba dialog studio kaldırmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xontix Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Yardım yaaa kjimse beni takmıomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Arkadaşlar Xontix arkadaşımın bilgisayarı dialogstodio yu kaldırmıor yani program calıştırdığında bilgisayar kilitniyorr...oda size ondan başka menu yapabilicek veya editleyebilecekk program warmı diye sorour www.darkplanes.net __Ardenia__ Cok Yakında Geliyor... [Bu mesaj Cozefhine tarafından 29 August 2003 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Eye Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Gump makeri dene[hline]Bilgi paylaşılırsa değer kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Elle yaz benim gibi diaog studio kaldırmıo deil hatalı o program herkeste şerefsizlik yapıo bende de yapıodu Ama en kral elle yazılır bu böyle biline[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar