Cristian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Oyun bitmiyo. Böyle devam ediyor. Kısır döngü heh[hline]Oturarak başarıya ulaşan tek varlık tavuktur. Lütfen ayağa kalkalım.[:yapma:] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeemer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 banada gönderirseniz sevinirim char adı -Redeemer- şimdiden teşekkürler.[hline]If youre goin trough hell,keep going! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kobaner Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Mazhar teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andromeda6 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Bana da mandrake gönderirseniz sevinirim... Character adı:Andromeda6 :-)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelastmage Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 mandrake gerekiyo yollarsan çok sevinirim... karakter adı: Lord Sith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 -Redeemer-, Mazhar, Andromeda6, Lord Sith adlı karakterlere 25.000 (+- 200) drake yollandı... Güle güle kullanın... Dipnot: yaklaşık 1 haftadır fazla ilgilenemiyorum, işlerim yoğun kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Qwerty Mayhem eğer gönderirsen çok saol[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Bak qwerty daha yeni başlamışsın 1 veya 2 gün olmuş bence hiç yardım almadan oyna... benden tavsiye... Gerçekten güzel oyunun içine edersin tek kelimeyle... sana bi şans daha veriyorum ister alırsın 25.000 drake ister kendi kendine oynarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelastmage Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 saol karpuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kobaner Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2003 Hımm bana bir şey gelmedi gerçi ilk mektup alışım olacak ama posta kutuma gidip takemail demem gerekiyor değilmi ? o düğme çalışmıyorda bu esnada Mazhara gönderdiğinden eminsin değil mi Karğuz ? kusura bakma senide meşgul ediyoruz ama ... [Bu mesaj Kobaner tarafından 12 Ocak 2003 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelastmage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 25000 demissin karpuz ama bana 15000 gibi bisey geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kobaner Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 ok ya bir gün sonra geliyormuş saol gönderdiğin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 said: thelastmage, 13 Ocak 2003 07:15 tarihinde demiş ki: 25000 demissin karpuz ama bana 15000 gibi bisey geldi? Sen ne çıkıntı adamsın öyle... Allah doyurur inşallah al 100.000 tane daha yolluyorum bi daha gözüme gözükme... adama bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqbaba Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 selam millet ben yeni bashladım dcourta [isteyen karakterime baksın aynı isimle] ve bulduum mandrakeleri paso satıom para var yeterince [50k fln] ama gene de satıorm biriktirsem cidden bayar heralde bir de oyunun sonu görmek gibi bir amacım da yok zamanı gelince olur die dushunuorm.... isteyen alsın oynasın tabi de yuh be 25.000 mandrake root ne demek.. cidden cok bayar[hline]Tek bir ihtimal war Metafiziksel ihtimal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 abi satma çok uğraşıyoz onun için para dan kolay bişi yok oyunda..[hline]Öyle İmzaları İstemiyoruz burada.... [Bu Imza Kimliği Belirsiz Bir Admin tarafından 10 Ocak 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelastmage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 ala alaaa olm karpuz zamanım yok oyun için bari guildin powerı için regent olayım dedim yoksa zaten level atlamak için filan kullanmıyorum ayrıca harbiden az gelmişti 100k için saol ama zaten kullanmıycam regent oldum bile...[hline]www.thelastmage.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelastmage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Ayrıca bu sadece guildmaster bir char olduğu için (Lord Sith) istemistim mandrakeyi, benim mandrakesiz oynadığım Sith adında normal bir charım var bilgin olsun diye söylüyorum... (Simdiye kadar kimse bisey yollamasın tek başıma takılayım diye adını yazmamıştım yani yollamayın Sith e bisey bazen görünce burda yolluyorlar da...)[hline]www.thelastmage.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Karpuz ben yeni değilim :) oyun baydı artık o yüzden istiorum[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gorgonyt Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ben 50.000 tane istesem olurmu. :)) nick: gorgonyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Ben 1000 mandrake daha alabilir miyim acaba? Honorius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 O günler geçmişte kaldı heheh[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadly_angeI Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Lenia_Dementia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar