MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Daha yeni başlayacağım UO'ya ve server arayışı içindeyim. Forumlarda yazılan tüm serverları denedim. Daha doğrusu deneyemedim web siteleri bile açılmıyor çoğunun. Açılanlarda account açmayı durdurmuşlar. Nebula.gen.tr deseniz kayıt ol diyorum tüm bilgilerimi giriyorum ama gel görki göndere bastığın anda hatalar... Mail attım mesaj attım ilgilenende yok. Tek kelimeyle hizmet yok. Lütfen biriniz bana bir server adresi falan söylesin. Nasıl gireceğimide söylerseniz çok sevinirim. SAYGILARIMLA...[hline]www.games.forumu.com
keyn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 valaha nebula diyicem onu denemis olmalısın bari quaxisi dene bakalım www.quaxis.com dan al gir bakalım
BerenTrion Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Abi yok yaaa.Quaxis miş o ne yaaa kayıt olduk bir hafta bekledik hala oyuna girmek istediğim de 'kullanıcı adı aktif edilmemiştir' diyo. Sonradan farkettim ki Hotmail ve benzeri free mail le kayıt olanların kullanıcı hesapları aktif olmuyomuş. E o zaman söleyin bana bi sitede kayıt olduğum da sorun çıkmasın ( phreater.net den de aldım mail ama yine de aynı sorunu yaşıyorum )
MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Benimde mailim paralı [email protected] ama olmuyor.[hline]www.games.forumu.com
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 MOSAD arkadaşım biraz daha beklersen cok guzel bi server acılcak biraz daha beke tamam... www.darkplanes.net ___Ardenia___ Cok Yakında Geliyor... *!Bivrip*
legandary Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 mosad arkadaşım git www.avaturk.com/forum2003 e gir orda ultima online forumları var biraz ilgilen server bugün açılıyor ve anındada üye olabilirsin.
Dark_Eye Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Benim serverime gel parasız ne yazarsan giriyor.Hiç ugraşmassın bile :D[hline]Bilgi paylaşılırsa değer kazanır
Öne çıkan mesajlar