Neveziah Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 dövmecilerde bulunan geçici dövme katologlarındaki resimleri nerden bulabilirim?dövmeyi yapanlar nerden buluyor?gerçekten çok ilginç şekiller var.internette çoğu siteyi araştırdığım halde hiç bir şekil bulamadım.bunun yanında hint kınasından başka birşey gerekmiyordu değil mi?[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 fotokopi oluo onlar olan birinden çektircen[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 nette arat..dövme modelleri oluo bi kac siteden bakıodu arkadaslar gormustum..[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 geçici dövmecilik? yani bi süre dövecem sonra bırakacam diyosun. *!arkasına bakmadan kaçar*[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 saldırınnnn !!!!![hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 saldırın!:D[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 dövmecilere gider istersen fotokopi çektirir onlar sana.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 hint kınasından başka 2 yıllık yada 5 yıllık dövmeler var diye duymuştum arkadaşlardan ama beni yediler mi bilmiyorum biraz araştır derim bu arada kendi özel malzemen ile yaptır mikrop kapma derim ben sor soruştur tak takıştır bir de[hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ben kalıcı yaptırıcam bi ara güzel bişi bulursam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ben istemiştim dövmecilerden fotokopi çektirmelerimi.çektirmemişlerdi.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 http://www.tattoodesign.com/gallery/index.php burasini buldum, sadece o gecici dovme bantlari yok ama, daha cok normal dovmeler var.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 yanlız bu sitede dövmecilerdeki gibi değilki.burda dövemler hep adamların kolundançekilmiş benim aradığım böyle değil dövmecilerdeki gibi düz resim.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 http://www.bodygraphics.ca/htm/bands.htm Burasi senin aradigin yer, sadce design larini veriyor. Sen o ilk verdigm sitedeki resimleri de gostersen usta birine yapabilir rahatca :) Ya da nce duz kagida cizmeyi dener sonra yapar. Burdakiler senin istediklerin armband ler daha itiyorsan google da armband tattoo design diye ara ya da armband tattoo outline diye[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 evet bu site aradığım gibi bir site volfied sağol.bunun gibi daha kaç tane web sitesi biliyorsun:)?[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 0[yaziyla] sifir [/yaziyla] az once google da rattim buldum usenmeyip :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bunun dışında bu dövmeyi yapmak için bunların dışında ne gerekli? dövme kopya kağıdı hint kınası bu dövmeyi nasıl kopya kağıdına geçirebilirim?hangi kalemi kullanmak en doğrusu olur?birde koluma birşey sürmem gerekiyor mu?çünkü dövmeciler ilk başta yapıştırmadan önce sürüyorlarda.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Bence hic bilmiyorsan kendi ustunde deneyerek baslama. GIt bu tur dovme yapan birine, izin al soyle ben baslamk istiyorum bu tur seylere hobi olarak, sizi bir gun izlesem hem bana arada tuyo verirsiniz yardim da ederim de. Iyi biriyse o dovmeci zaten oturursun, sohbetinde olur, belki gun spnunda fotokopi de cektirir sana, bisiler de kaparsin. Sonra o kisiye yaptir dovmeni (parasini vererek) eger adam asmis iyiyse cok kolay bi dovmeyi sana denetebilir. Ya da once kagit ustunde denettirir sana. Yani hic yapmadiysan deneme henuz. BIlgin de yok, bilen birine danis bence.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 zaten geçici dövmeciler kendileri çizmiyorki.kağıttaki dövmeyi fotokopi kağıda geçiriyorlar.ordan sonra istediğin yere yapıştırıyorlar.ardında kına ile üzerinden geçiyorlar.bu kadar işte işin bir zorluğu yokki.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Eli titreyecek bir gecici dovmeci icin o kadar kolay olmayabilir bu, ya da onceden dovme yapmamis biri icin :) Ben kendi koluma kinali sopa batirip rahat duramam mesela :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bu verdiğin web sitesindeki resimleri bağzıları renkli ve renkli daha güzel duruyorlar ben bu renkli fotoğrafı adama götürsem ve yaptırsam renklisi kadar güzel olur mu?[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar