Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Az once Mononoke Hime yi izledim DVD den (full arsiv var da Studio Ghibli nin ehem) Bu yaratiklar neydi efennim? TOtoro diicem yok o baska bi filmdeki bi olaydi...[hline][i]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım![i][Bu mesaj Volfied tarafından 26 August 2003 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 orman cini işte yaw.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 baba hadi canim turkcesini biliyoz caponu lazim bana :)[hline][i]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım![i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Horumanu Jini. :P[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 casper's kenx[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 lol abi tiplere bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Hadi doğrusunu söliyim. Onların adı kodama.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Isin komigi bu tiplerin tek yaptigi sey kafalarini rotate edip birdne birakarak kikirdak sesi cikarmalari bi yerde ormanin tanrisni selamliyolar boole milyarlarca kikirdak sesi ruzgar olusturuyo[hline][i]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım![i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Sağ üstteki flipper tipli olan harbici delikanlıymış fakat yakından da incelemek lazım.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 said: horacegoesskiing, 26 August 2003 15:51 tarihinde demiş ki: Horumanu Jini. :P[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. lol[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Arigato arigato :P Bugun de Porco Rosso yu izleidm arkadas ile, full Studio Ghibli arsivi olunca 6 DVD lik orjinal eh naaparsin :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: horacegoesskiing, 26 August 2003 15:51 tarihinde demiş ki: Horumanu Jini. :P harbi güzeldi ne diyim. :-)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Ne guzeli yaa, sinir krizine girdim, gulmekle olmek arasinda adam yuzunden :) Aklimdan cikmiyo hala gerci horumanu jinni :P Nausicaa yesin horace yi[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar