Sun_Sword Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Wumpscut - Soylent Green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Nightwish-Sleeping Sun kesin çalmiştir biri.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Megadeth-Time The Beginning Herifler değişti ama hiç de fena olmadı.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Pentagram- Give Me Something To Kill The Pain[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Blind Guardian-Bright Eyes bıraayd ayz![hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Dream Theater-Surrounded ilk DT yi dinledigimde begenmemistim sozlerimi geri yalayacagimi da hic tahmiþn etmezdim aam oluyormus arada boyle her neyse dinleyin kendinizden gecin[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Red Hot Chili Peppers - Around the world biraz eski ama ossun:P[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 James Brown - Sex Machine ( Laila Cover ) Sex Machine Sex Machine Sex Machineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Opeth - Remember Tomorrow[hline]:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Tracy Chapman-Fast Car[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Radiohead-Creep çook uzun zaman oldu dinlemieli[hline]IN FLAMES we trust... Dramar Marwell Holy Pally :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sun_Sword Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 [b]Dire Straits - Tunnel Of Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 mp3 lerimi karıştırırken buldum dalgasına dinliyorum tavsiye etmiyorum hatta kınıyorum bu tarz şarkı yapanları falan.. bold yazılmayı hak etmeyen bi şarkı: Papa Roach - Last Resort lol iğrencim[hline]:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sacros Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Yngwie Malmsteen - Magnum Opus[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 nerden nereye dedirtecek bir şarkı ama güzel şarkı: Paradise Lost - So Much Is Lost You're the enemy You're the enemy I fear All of my life is changing Always some rearranging So much is lost So much disharmony No voice of sympathy[hline]Koala ayı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sly-One Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Arkadaşlar grup we şarkılarını Bold olarak yazıoruz. Theater of Tragedy - A Rose For The Dead[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sun_Sword Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 [b]Wumpscut - Soylent Green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kharon Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Opeth - When acilisa hastayim ya[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sacros Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Apocalyptica - Romance[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellHound Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Ankara'ya gittim gordum geldim... Istanbul'un havasi bile daha bi guzel be! Gozunu sewdigimin sehri... Tankard - Zombie Attack[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aegean Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 ankara beni depresyona sokuyor yine de seviyorum... U2-The ground beneath her feet[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Linkin Park- a place for my head[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… infected Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Linkin Park... SUCKS. Cats In Boots - Evil Angel[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord Epic Kenobi Dark Elves rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sLog Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Slow şarkı sevmem ama bu güzel walla... Mor ve Ötesi - Balıklar[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Dragonheart- Film Theme[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 Sonraki 98.sayfa (Toplam 894 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik PaticikFM × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sun_Sword Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 [b]Dire Straits - Tunnel Of Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 mp3 lerimi karıştırırken buldum dalgasına dinliyorum tavsiye etmiyorum hatta kınıyorum bu tarz şarkı yapanları falan.. bold yazılmayı hak etmeyen bi şarkı: Papa Roach - Last Resort lol iğrencim[hline]:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Yngwie Malmsteen - Magnum Opus[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 nerden nereye dedirtecek bir şarkı ama güzel şarkı: Paradise Lost - So Much Is Lost You're the enemy You're the enemy I fear All of my life is changing Always some rearranging So much is lost So much disharmony No voice of sympathy[hline]Koala ayı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Arkadaşlar grup we şarkılarını Bold olarak yazıoruz. Theater of Tragedy - A Rose For The Dead[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 [b]Wumpscut - Soylent Green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Opeth - When acilisa hastayim ya[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Apocalyptica - Romance[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Ankara'ya gittim gordum geldim... Istanbul'un havasi bile daha bi guzel be! Gozunu sewdigimin sehri... Tankard - Zombie Attack[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 ankara beni depresyona sokuyor yine de seviyorum... U2-The ground beneath her feet[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Linkin Park- a place for my head[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Linkin Park... SUCKS. Cats In Boots - Evil Angel[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord Epic Kenobi Dark Elves rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Slow şarkı sevmem ama bu güzel walla... Mor ve Ötesi - Balıklar[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Dragonheart- Film Theme[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar