Madcat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Nazan öncel-Beni hatırla her telefona sen çık, her kapıya sen koş, beni hatırla. sen bir yerlerde, ben bir şehirde, akşam olunca, beni hatırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Lacuna Coil - Our Truth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Rigmor Gustafsson - Alfie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Ray Charles - I've Got A Woman abav dün öyle biri niye bold yazıyoz dedi diye italik yaziyim dedim bende, silinmiş mesajım =/ ilk sayfaya bi baktım kural varmış meğerse, şarkının adını italik yazdığımızda onun şarkı sözü olduğunumu sanıyo insanlar? yada anlayamıyomu şarkı adı olduğunu? eheh garibime gitti birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Air - Cherry Blossom Girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 the cure-why can't i be you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 evet insanlar okuz, bold olmayinca anlamiyorlar... belirli bir pattern var bu topic'de EmaFM zamaninda belirli bir surec icinde oturtulmus PepelekFM ile devam edip bugune gelmis olan (ki 6 sene falan oluyor iste). O da sarki isminin ve sozlerinin diger yazilanlardan farkli olarak dikkat cekici sekilde yazilmasi, zira bu topiclerin baslangici olan EmaFM sarkiyi tanitma amacli seyler de yazilan bir konsepte sahipti. Tabii artik mesajda sadece sarki isminin yazildigi bir post kasma topici haline gelince "ne fark eder?" diye sorulabilir, ama belirli bir duzen icinde tutuyor sonucta basligi... Danny Elfman - Moon Dance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Pilli Bebek ~ Malabadi Köprüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Clutch - Red Horse Rainbow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Michael Bublé - Let it snow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Jack Johnson - in between dreams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Porcupine Tree'den çalıcam dedin ozaman.... Arriving Somewhere But Not Here olsun lütfennn.. Edit:Ah be mesaj göndere tıkladığımda şarkı başladı ama olsun buda iyidir..(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Ferhat Göçer - Takvim Pişman çok pişmanım esasen Ama çok korkuyorum ya reddersen Gururdan mı nedendir artık E sen gel kendini alt edersen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Empyrium - Fortgang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 rafet el roman -sorma neden ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Lacuna Coil - Enjoy the Silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 way 2 günde edinip pati fm de dinliyorum denmeye başlamış :p canlı izledim iyi söylüyolar evt. Justice - DVNO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 In Flames - Dead Eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Gary Moore & B.B. King - Thrill is gone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 linkin park-shadow of the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Muse - Unintended Ill be there as soon as I can But Im busy mending broken pieces of the life I had before Before you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Lacuna Coil - What I See Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 amma deli şarkıymış be piskopata bağladım; Kayne west-Stronger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Opeth - Death Whispered a Lullaby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Devin Townsend - Canada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar