Volfied Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 DEMON! DEMON OF THE FALL! Opeth - Demon of the Fall Bi şarkı masama vurduktan sonra deliler gibi böğürüp sonra da birden sakinleşip tekrar bağırmam sağlıyorsa, o şarkı beni kendine kaptırmış demektir...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Bon Jovi - Ride Cowboy Ride Through the back door to heaven. To the other side. I wanna know the danger of a kiss. At midnight. Ride, cowboy, ride. Yeah, I learn my lesson. In the story of the trial. So I made my confession. In this cheaper motel. Like could try me pleasant. But ain't got the money. 'N ain't got the town. Ride, cowboy, ride. Through the back door to heaven to the other side. I wanna know the danger of a kiss. At midnight. Ride cowboy ride. So you want to be a cowboy. Ride cowboy, ride. Baby, come on. Ride, ride, ride. [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 21 Şubat 2003 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Opeth - Moonlapse Vertigo[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Bon Jovi - Stick To Your Guns So you want to be a cowboy Well you know it's more that just a ride Guess you got to know the real thing If you want to know the other side Ain't nobody riding shotgun In this world tonight And when you spit, you better mean it You got to make 'em all believe it If you're gonna be the one Stick to your gun Ain't nobody gonna hurt you, baby You can go for the trigger But only if you have to Aim from the heart Some will love and some will course you, baby And you can go to war But only if you have to It's only if you have to So you want to be the big time Some people have to drag you down There's no living in the backseat If you're gonna drive through town And when you pray for independence Boy, you better stand your ground You got to give it all you got now Or you might get shot down Fight hard until the battle is won Stick to your gun Ain't nobody gonna hurt you, baby You can go for the trigger But only if you have to Aim from the heart Some will love and some will course you, baby And you can go to war But only if you have to But only if you have to [Solo] Well, you know that I been through it I got the scars to prove it Fight hard and the Battle is yours Stick to your gun Ain't nobody gonna hurt you, baby You can go for the trigger But only if you have to Aim from the heart Some will love and some will course you, baby And you can go to war But only if you have to It's only if you have to But stick to your guns [verysmall]...[/verysmall] ı koymayan utansın =]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Eşek kadar lirik koyanlar utansın... Opeth - The Drapery Falls[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 2222 Blind Guardian - Nightfall[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Eşek kadar şarkı sözü yazan utan...mmm..masın. =] Cradle Of Filth - Lustmord and Wargasm *Edit manyagı olur.* [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 21 Şubat 2003 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 aa volfi ama oldu mu şimdi? berk de gitti sahipsiz mi kalacak güzelim lyricz? o zaman senin için çalıcaz bu şarkıyı Blind Guardian-Goodbye My Friend[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ben de çalıyım. Anathema - One Last Goodbye[hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ulan gerekirse 30000 mesaja tek başıma taşırım, bi de müsrifliktir diye konu açıyolar paticikfm için South Park - Ding Dong, Umkay[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 BattleField Soundtrack Parça 1 :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Hatta al bak Mahmutabi - Ciabello[hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 *!ucakla ustlerine fuze birakir usulce* Dream Theater - To live forever[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mezarkabul-For The One Unchanging[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Blaze Bayley - Silicon Messiah[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Ema hayırlı olsun :) southpark çalmalı cartman olmalı : Eric Cartman - Kyle's mom is a düüüt[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Hocico - Poltergeist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Cenk & Erdem - La Vidan Yok La Söz-Müzik: Cenk ve Erdem Komikçi: Ricky Martin Çok güzel bir kız gördüm Yolda yürürken geçen gün Tanıştım öğrendim ki Tamirciymiş bizimki Düşündüm tamirci olur mu hiç hatun kişi Çağırdım gelsin görelim nasıl yapıyormuş işi Anladım bilmiyor bi'şiy Tamire geldin ve Torna Vida'n yok ha! Baktım la çantana çivin la vidan yok la Boy pos endam tamam güzel hepsi var da Tamirci olunmaz Torna Vida yoksa Torna Vida yoksa La bir vidan bile yok la Bir kız daha gördüm Otobüste geçen gün Olur ya bu da tamircidir Şimdiden hazırdır sözüm Derim ki tamirci olur mu hiç hatun kişi Çağırdım gelsin görelim nasıl yapıyormuş işi Bu da bilmiyor bi'şiy Tamire geldin ve Torna Vida'n yok ha! Baktım la çantana çivin la vidan yok la Boy pos endam tamam güzel hepsi var da Tamirci olunmaz Torna Vida yoksa Tarihe geçtin la Torna Vida'n yok ha! Baktım la çantana çivin la vidan yok la Boy pos endam tamam güzel hepsi var da Tamirci olunmaz Torna Vida yoksa Torna Vida yoksa La bir vidan bile yok la[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 eeheh şarkı şüfermiş karpuz Grup Vitamin- İsmail[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Led Zeppelin - Stairway to Heaven ooooohhhh oooOOooh and she's buying a stairway to heaven...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Grup Vitamin - Seyfettin Abi[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 karda yürürken Opeth gibisi var mı be, içim ısınıyo Opeth - In the Mist She Was Standing[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Volfied, 22 Şubat 2003 11:25 tarihinde demiş ki: karda yürürken Opeth gibisi var mı be, içim ısınıyo Opeth - In the Mist She Was Standing[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Var... Green Day - Minority[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 billy joel - we didnt start the fire it was always burning... ehe eskilerden hareketli bi parça ilen girişeyim güne dedim.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 The Roof The roof the roof is on fire burn mother fckr burnnn kimindi bu şarkı yaa çok güzeldi onu çalıyorum şu an aklımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar