Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Anna Maria Jopek - Ludzkie Gadanie deneyin özellikle bu parçayı çok tatlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Pain of Salvation - Second Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Stone Sour - Bother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 iron maiden - when two worlds collide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Pain Of Salvation - Beyond The Pale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Whitesnake - All in the name of love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 anne lauryn hill'im geldi! yaw bi lauryn hill vardı nooldu ona yahu? diyrodum sabah sabah.. arkadaş 15temmuz'da geliyor dedi Türkiye'ye.. vay anasını dedim tabii hemen! biletler kaça dedim.. bi günlük 80-90 dedi.. vagabong! dedim.. niye dedim bilmiyorum.. yalnız haber duyarsanız Lauryn Hill kaçırıldı diye.. işte yapan benim onu.. haberiniz ola.. Bir de 9Temmuz'da Shakira'yı alma olayım olacak ama onu kaçırmayıp, ikna edicez.. Beyaz çarşaf geçirip baştan aşağıya "Merhaba ben İsa'yım diyeceğim.. " Çarpılmaz isem amacıma ulaşmayı umuyorum, keza tip müsait.. Her neyse, başlayalım şarkılarıma artık di mi ama? Öncelikle Fugees - Killing Me Softly link sonra, Lauryn Hill - Can't take my eyes off of you link ya ben bu arada biraz dağıldım, konudan saptım ve... evet.. Manic Street Preachers -Can't take my eyes off you (konser kaydı) link Muse -Can't Take My eyes off you link neyse işte.. sonracığıma Lauryn Hill - Everything is everything link Kaldı ki içinde NY geçen klipler içerisinde en güzellerinden birisidir zannnımca.. Pek bi şahane.. sözler de güzel ancak ben en çok şu verse kısmını seviyorum you can't match this rapper / actress more powerful than two cleopatras bomb graffiti on the tomb of nefertiti mcs ain't ready to take it to the serengeti evet.. evet.. Lauryn Hill'e ben Nelson Mandela'yım diye yanaşıp öyle mi kaçırsam.. Neyse önce Shakira'yı kaçıralım, Lauryn'i sonra düşünürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Gwen Stefani - Hollaback Girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 AC/DC - Hells Bells (16 kez üstüste, daha da devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Jonas Steur feat.Jennifer Rene - Falling Into Pieces [spo]daasaa napıyon abi şarkını yaz geç, pati fm topici bura kuralları var.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 The Vines - Get Free I'm gonna get free I'm gonna get free I'm gonna get free Ride into the sun She never loved me She never loved me She never loved me Why should anyone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 en iyi american woman coverı Krokus - American Woman dinlemek için tık [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 23:15 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Pain of Salvation-Nightmist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Tristania - My Lost Lenore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Pain of Salvation - A Trace of Blood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Nine Inch Nails - Sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Alice in Chains - Heroin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 macbeth-the dark kiss of my angel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Wintersun - Starchild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Chevelle - Forfeit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Herbie Hancock - Spider uu yeeea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 sometimes i feel like screaming- deep purple ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Stratovarius - Paradise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 The Killers - Believe Me Natalie Bir şarkı bu kadar mı güzel olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Zeki Müren - Belalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar