Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Hasan Murat Tanrıdan Diledim[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mazhar alanson-Psikopat senden uzaklarda herkes bir alem anlaşılmaz işler bunlar birtanem.. ne derse desin bizim alem. ben hür yaşarım güler coşarım. bıktım senden billahi seni boşarım. pisi pisikopatım. billah yaparım sensiz olamam der senden kaçarım pisi pisikopatım billah yaparım seni seviyorum der senden kaçarım az biraz gül yüzüme buz gibi bakma cana yakın ol biraz suratını asma tatlı konuş sen bilirsin de ya güzel bir söz söyle sevdir kendini bıktım senden billahi boşarım seni :P [signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Jay Hawkins - I put a spell on you I put a spell on you Because you're mine YOU'RE MIIIIINEEE OOOWOOWWWOYEEEAAAH MOAAARHG![signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while [Bu mesaj dory tarafından 31 Aralık 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Faithless feat Dido -One Step too Far Only with mellow Are you thin enough to slide through. If the sun or the moon should give way to doubt, They would immediately go out. One swallow don't make a summer, But tomorrow has to start somewhere. Only with mellow Are you thin enough to slide through. Don't Let nothing ride you One swallow don't make a summer.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bob marley - dont worry be happy[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akaius Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 My chemical romance-Ghost of you [Bu mesaj Akaius tarafından 31 Aralık 2005 09:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Yaşar Divane[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bektas feat Sirtlan - Aglarim[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ceza-Mürekkep Doldurdum[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Blind Guardian-A Past And Future Secret[signature][hline]Apeiron mmm_dobar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Shaggy - Boombastic Mr. Lover Lover, Mmm, Mr. Lover lover...Sha Mr. Lover lover, Mmm, Mr. Lover lover... [signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while [Bu mesaj dory tarafından 31 Aralık 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 paradise lost - hallowed land[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Okan - Vur Yıkılsın Çok güzel bi parça[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 The Doors - Alabama Song[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama[signature][hline]ema abla bi gel de forumun haline bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Lynyrd Skynyrd - Simple Man And be a simple kind of man. Be something you love and understand. Be a simple kind of man. Won't you do this for me son, If you can? Forget your lust for the rich man's gold All that you need is in your soul, And you can do this if you try. All that I want for you my son, Is to be satisfied. [signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. [Bu mesaj Laorx tarafından 31 Aralık 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ruya Ersavci - Baba kızım seni ediye vereyim mi kızım seni büdüye vereyim mi İSTEMİYORUUUUM BABAA İSTEMİYORUUUUUM BAABAAAAĞĞ kizim seni aliye veriyim mi hayır kizim seni veliye vereyim mi istemiyorum kızım seni memede veriyim mi hayır babaah kizim seni saddama veriyim mi brrrrr kızım seni buşa veriyim mi ıhh ıhh kizim seni kime veriyim? hihihihihihi kızım seni kevin kostnere mi veriyim ehuuıdaskads [signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while [Bu mesaj dory tarafından 31 Aralık 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Opeth - Black Rose Immortal[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 rockçıyız kardeşim biz... pis metalciler.. =) Skid Row - Monkey Business[signature][hline]ema abla bi gel de forumun haline bak.. [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 31 Aralık 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Moulin Rouge - Roxanne Roxanneeeee Roxanne You don't have to put on that red light Walk the streets for money You don't care if it's wrong or if it is right ROXANNEEE!! [signature][hline]I hurt myself today to see if i still feel.. I wear this crown of thorns Upon my liar's chair Full of broken thoughts I cannot repair Beneath the stains of time The feelings disappear [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' [Bu mesaj vaniLLe tarafından 31 Aralık 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Morrissey - I Have Forgiven Jesus Monday - humiliation, Tuesday - suffocation, Wednesday - condescension, Thursday - is pathetic By Friday life has killed me, By Friday life has killed me, Oh pretty one, Oh pretty one And why did you stick in self deprecating bones and skin?, Jesus do you hate me? Why did you stick in self deprecating bones and skin? Do you hate me?, Do you hate me?, Do you hate me?, Do you hate me?, Do you hate me?[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 obsession - papa roach[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 rockapella-basketcase[signature][hline][/b]*!Drall The Grall*[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Bektas feat Sirtlan - Aglarim[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Machinehead - From This Day[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar