Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PaticikFM

Volfied

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Offspring - Original Prankster

you know it smells like shit ..[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
Nirvana - Jesus Doesn't Want Me For A Sunbeam[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
Zwan-Honestly
çok guzel bı parca smashıng pumpkıns sevıyosanız kacırmayın[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other.
-No, dude it's christmas.
-Oh, then what's Halloween about?
-Costumes and candy...
-Oh...
Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P
Mesaj tarihi:
Avil Lavigne - Sk8ter Boi[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Mesaj tarihi:
Immortal - Solarfall

* Feci bi halde immortal manyaa olur * [hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
Mesaj tarihi:
Immortal - Battles In The North

hrr!!...[hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
Mesaj tarihi:
Nirvana - Frances Farmer Will Have Her Revenge On Seattle[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
Iron Maiden - Infinite Dreams
There's got to be just more to it than this
Or tell me why do we exist
I'd like to think that when I die
I'd get a chance some other time
And to return and live again
Reincarnate play the game
Again and again and again

aylavit !
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.