DioNea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 cannibal corpse - hammer smashed face[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam...
metboy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 the offspring - feelings[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek?
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Slipknot , Disturbed , Static-X - Awake[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Black Eyed Peas - Let's Get It Started[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 orhan gencebay - batsın bu dünya[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Demons & Wizards - Terror Train[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Comma - Sen yarim kalan bir ruya bu ve ben aslinda yanlizim gozlerin ardinda kacip giden bir yalan bu ve ben aslinda yorgunum sozlerin ardinda [signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 On Thorns I Lay - Obsession[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. [Bu mesaj Sly-One tarafından 02 Kasım 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Audioslave - Be Yourself[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
angband Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 immortal-where dark and light don't differ[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness...
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 empyrium - lover's grief[signature][hline]oyle iste.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Sex Pistols-God save the queen [signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Judas Priest - Hellrider[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 02 Kasım 2005 11:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kerim tekin & zerrin özer - kar beyaz[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 muse - time is running out[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sezen aksu - sen aglama[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Rammstein-Zerstören[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Leave's Eyes - Norwegian Lovesong[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Kiss-I stole your love [signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Aerosmith - Cry[signature][hline]My mind is happy...
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Megadeth - Poison Was the Cure[signature][hline]...Nevermore...
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 In Flames - Only for the Weak[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
malik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 metallica-fade to blade[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Black Eyed Peas - Where is the love??? :D[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği
malik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ceza-rudeboy vs badboy[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon
Öne çıkan mesajlar