Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PaticikFM

Volfied

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dark tranquillity - auctioned[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo.
Mesaj tarihi:
Kurban-İnsanlar
insanlar görmezler
insanlar bilmezler
insanlar duymazlar
ne yapsın insanlar
[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
Audioslave - Be yourself[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Mesaj tarihi:
Cenotaph - Verbalized Opinions About Intravaginal Umbilical Corded Fetus In Uterus[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
Gorillaz - Feel good inc.[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ...
Sahin abimiz bir zamanlar demiş ki :
Zihin acar benim filmler
Gene değerli Sahin abimiz bir zamanlar demiş ki :
Hocalarda da kullanın
Mesaj tarihi:
İrem - Hayalet Sevgilim[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..

[Bu mesaj Greeny tarafından 02 Ağustos 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Symphony X - The Divine Wings Of Tragedy[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...