Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 100. sayfaya geldik bu arada... Blind Guardian-Trial by fire ile kutlayayım ben de bunu[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. huleaaaa! tieeeyt!
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Diken - Düşlerim ölümsüzdür Bilen var mı bu grubu?
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Manowar - Hail and Kill Uzun zmandan beri dinlememiştim..
Audfe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Opeth- The Drapery Falls bu arada deliverance albümünü yeni aldım ve büyük hayal kırıklığına uğradım.. ne bu ya nerde bwp albümü ya? bilmiorm daha önce yorum yapıldımı ama opeth sevenlerin fikirlerini merak ediorm bu konuda..[hline]Mozart dinlemiyorum ama Türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim.(Emrah) * Simdi de Pink Floyd ve arkadaslari söylüyor: The Wall...(TRT 3 spikeri) * Halk öyle bir inanıyor ki bizim haklı olduğumuza, inanılmaz inanıyorlar...(Arto) * Bu dediğiniz çok enteresanıma gitti..(Deniz Akkaya) * Erkeğin kadına giden yol midesinden geçermiş..(Petek Dinçöz)
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Fiar Judgement a laf attırmam, bence bu albüm de son derece güzel, sadece biraz daha deiştirmişler, yani eski o Opeth i göremiyorsun fazla. BWP ile bunun ana farkları bu albüm damnation ın önces, ve sırf hızlı şarkıalrdan oluşuyo, daha doorusu genelde böğürmeli olanlar, damnation ise full soft olacak (Harvest, Credence, Benighted gibi) dendi... Bence güzel, hala Opeth Opeth dir, ve Wreath giriş şarkısı yeterince gaz, o twin pedal ile girmesi... Opeth - A Fair Judgement Losing sleep in too deep Fading sight, what have I done.. *!Bateri dersinden gelmektedir, şarkıyı bilgisayar masasında çalar*[hline]I do dream of escaping...
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Pain Of Salvation - People Passing By
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Dream Theater - A Change of Seasons[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Audfe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 said: Volfied, 17 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: Fiar Judgement a laf attırmam, bence bu albüm de son derece güzel, sadece biraz daha deiştirmişler, yani eski o Opeth i göremiyorsun fazla. BWP ile bunun ana farkları bu albüm damnation ın önces, ve sırf hızlı şarkıalrdan oluşuyo, daha doorusu genelde böğürmeli olanlar, damnation ise full soft olacak (Harvest, Credence, Benighted gibi) dendi... Bence güzel, hala Opeth Opeth dir, ve Wreath giriş şarkısı yeterince gaz, o twin pedal ile girmesi... Opeth - A Fair Judgement Losing sleep in too deep Fading sight, what have I done.. *!Bateri dersinden gelmektedir, şarkıyı bilgisayar masasında çalar*[hline]I do dream of escaping... haklısın..ne biliim işte ben daha bi melodik,soft bekliodum belki ondandır..madem seviosun al senin için çaliim bende bi daha (bu da benden olsun) Opeth - A Fair Judgement[hline]Mozart dinlemiyorum ama Türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim.(Emrah) * Simdi de Pink Floyd ve arkadaslari söylüyor: The Wall...(TRT 3 spikeri) * Halk öyle bir inanıyor ki bizim haklı olduğumuza, inanılmaz inanıyorlar...(Arto) * Bu dediğiniz çok enteresanıma gitti..(Deniz Akkaya) * Erkeğin kadına giden yol midesinden geçermiş..(Petek Dinçöz)
stirner Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Godspeed You Black Emperor - East Hastings[hline]Buried Alive In The Blues
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 3 Doors Down-Loser bunu da cok seviyorum ben[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Hocico - Poltergeist gerçekten çok süper şarkı...
Audfe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 My Dying Bride-Your River[hline]Mozart dinlemiyorum ama Türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim.(Emrah) * Simdi de Pink Floyd ve arkadaslari söylüyor: The Wall...(TRT 3 spikeri) * Halk öyle bir inanıyor ki bizim haklı olduğumuza, inanılmaz inanıyorlar...(Arto) * Bu dediğiniz çok enteresanıma gitti..(Deniz Akkaya) * Erkeğin kadına giden yol midesinden geçermiş..(Petek Dinçöz)
Audfe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 iced earth-blessed are you[hline]Mozart dinlemiyorum ama Türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim.(Emrah) * Simdi de Pink Floyd ve arkadaslari söylüyor: The Wall...(TRT 3 spikeri) * Halk öyle bir inanıyor ki bizim haklı olduğumuza, inanılmaz inanıyorlar...(Arto) * Bu dediğiniz çok enteresanıma gitti..(Deniz Akkaya) * Erkeğin kadına giden yol midesinden geçermiş..(Petek Dinçöz)
stirner Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Leonard Cohen - Famous Blue Raincoat vay be...[hline]Buried Alive In The Blues
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 KoRn - Freak On A Leash[hline]ICQ:69722601
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Audfe imzani arka arkaya attigin postlarin ikisinde birden kullanmasan cok guzel olur :) Stratovarius - Black Diamond
Audfe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 ya evet tam çok göze battığını farkettim,değiştrdm buraya girdim senin post'unu gördüm walla.. Sinergy-Written In Stone[hline]Without the darkness we would never be aware that the stars exist..
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 HIM - You Are The One[hline]I do dream of escaping...
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Antimatter - Angelic Angel cried, last night It was something in her dream...[hline]I do dream of escaping...
Audfe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Deep Purple-Soldier Of Fortune[hline]Without the darkness we would never be aware that the stars exist..
axedice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Nightwish - Walking in the Air[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Dream Theater - Fatal Tragedy[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Öne çıkan mesajlar