terjarte Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 morali bozuk olanlara çalıyorum :) Bobby McFerrin - Don't Worry, Be Happy
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Rage Against The Machine - Wake Up Volfied Sağol...[hline]"Hiç bir şey şans eseri olamaz. Her şeyin bir nedeni vardır. Beynin nedeni bilmeyebilir. Beynin asla anlayamayabilir. Ancak kalbin bilir. Kalbin daima bilir."
Audfe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 said: axedice, 07 Ocak 2003 01:36 tarihinde demiş ki: Dark Tranquality - Shadow Duet Bu arada Audfe imzanın ilk kısmı çok güzel:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . saol, öledir velet:) Iced Earth-Question Of Heaven[hline]Mozart dinlemiyorum ama Türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim.(Emrah) * Simdi de Pink Floyd ve arkadaslari söylüyor: The Wall...(TRT 3 spikeri) * Kaybedecek hiçbir seyi yoktu. Ilk iki seti kaybetti. Simdi kaybedecek daha çok hiç birseyi yok!.. (Wimbledon erkekler final maçini anlatan TRT spikeri) * Kesinlikle yaşanmışlık kokan bir şarkı..dongi dongi dongi dongi donk..Çelikten dinledik..(Show Radyoda bir DJ)
arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 postal2videosundakişarkıyıçalangrup - postal2videosundakişarkı[hline]The camera fades to black as the monitor fades out with a low electrical hum and a small white dot in the centre of the screen End program
axedice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Rhapsody - Emerald Sword[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Ja Rule - The Fast And Furious[hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 08 Ocak 2003 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]
stirner Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Godspeed You! Black Emperor - Rocket Fall on Rocket Falls bu ne ya ![hline]Buried Alive In The Blues
jankis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 In Flames - Free Fall special thx to dogi[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Duman - Herşeyi Yak[hline]Nukem_Verite, 08 Ocak 2003 18:08 tarihinde demiş ki: ciddi bi overclock yemiş makine XÆ®ø fâ®ß®Ìght
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 ustune bı daha ama soylıyen farklı olsun sezen aksu - herseyi yak[hline][b] Yinede zagalamasada bizi aslında bizi zagalasada , zagalamasada bizi zagalasada
Audfe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 My Dying Bride - She Is The Dark[hline]Mozart dinlemiyorum ama Türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim.(Emrah) * Simdi de Pink Floyd ve arkadaslari söylüyor: The Wall...(TRT 3 spikeri) * Kaybedecek hiçbir seyi yoktu. Ilk iki seti kaybetti. Simdi kaybedecek daha çok hiç birseyi yok!.. (Wimbledon erkekler final maçini anlatan TRT spikeri) * Kesinlikle yaşanmışlık kokan bir şarkı..dongi dongi dongi dongi donk..Çelikten dinledik..(Show Radyoda bir DJ)
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Anathema - Empty [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 08 Ocak 2003 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
dark-dr Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 the beatles - strawberry fields forever nothing is real, and nothing to get hungabout strawberry fields forever.. edit: Dark a da yaptım ya :-p lütfen bold yapalım şarkı isimlerini /Volf [Bu mesaj Volfied tarafından 09 Ocak 2003 06:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Lixad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2003 Ya bu mesajı silebilirsiniz ama dayanamadım OHA 86 sayfamı YUH beaaaa[hline]-Moonlight? -She died! Witness the birth of Lixad
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Massive Attack - Tear Drop[hline]The camera fades to black as the monitor fades out with a low electrical hum and a small white dot in the centre of the screen End program
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Opeth - Forest of October Adamların ilk albümü Orchid den bir şarkı. Naah, Black Rose Immortal, Night and the Silent Water, Blackwater Park hepsinin melodilerinden bir parça görüyorsunuz şarkı da hastasıyım! *!Yapabilse şu an 12:15 de başlayan gitar bölümünü yazacak...*[hline]I do dream of escaping...
lamutix Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 ooğ, sayın dark da diceyliğe başlamış maşallah... Funker Vogt - Killing Fields people are not very wise don’t know their limitations don’t know what death means when they play their dirty games
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 12:10 olacak o :) bence blackrose immortal yönetir Opeth - Blackrose Immortal[hline]The camera fades to black as the monitor fades out with a low electrical hum and a small white dot in the centre of the screen End program
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 said: lamutix, 07 Ocak 2003 12:16 tarihinde demiş ki: geçiyordum uğradım... Front 242 - Headhunter ema hanım'a not: çok mühim grup. lütfen çalışın, yazılıda sorucam. hah-hayt! gelin öğreteyim lamutik bey :) front 242 ile tanışıklığım 1993 yılına dayanıyor :) ama şimdi başka bişey çalıyoruz, çok hastasıyız... Replikas - Kör Taşın Kıyısında
lamutix Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 nasreddin hocaya "hocam senin ema çok müzik biliyo" demişler, hoca da "yok canım bilse bize de öğretirdi" demiş :) madem 93'te duydun, söyleyeydin vaktinde de elalemden öğrenmeyeydik bu güzide arkadaşlarımızı. Informatik - At Your Command alentronik ortamların hastasıyım, diceyliğin ustasıyım :P [Bu mesaj lamutix tarafından 09 Ocak 2003 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 yıne yenıden duman - herseyi yak[hline][b] Yinede zagalamasada bizi aslında bizi zagalasada , zagalamasada bizi zagalasada
Demise Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Biraz hüzün.. Dark Tranquillity - Auctioned ;.([hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
Kiara Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 yorgınımmmmm, beni çalıştıranlar şoolsun be... bıktım valla... :) yayın bile yapamıyorum.... In Flames - Dawn of a New Day
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Rage Against The Machine - Guerilla Radio
Öne çıkan mesajlar