jankis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Grizu - Bira ve Kahve fiz saolsun .. çok gözel şarkı çok[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Muse - New Born Bu şarkının en sevdiğim yanı 15 yıllık hayatımı özetlemesi, sadece 4 kelime ile: Too much, too young[hline]I do dream of escaping... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Dark Tranquillity - Ex Nihilo [hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Dark Tranquillity - Auctioned bu şarkıyı her dinlediğimde ağlayasım gelio.. outsmart the fever and take us farther from the killing life in capsules a life that can't belong so if I wake up dead to the world with the helm at my command the reaching out of this faced tomorrow in the 11: th hour beckoned closer now as nightfall sends it's grace cue to enter the insatiable ideal slam it shut but the portal pounding lingers what is it; is time undone cannot falter in the security of labour was I supposed to believe? where did I sign did I miss the auction where my life went under the club? went the half mile wondered when the resolution would come life became too solid diluted by the essence of denial caught in fire's eye the self and filter that is I my lip was venom words formed in my mouth hid beneath the tounge never to be seen.. :.([hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Apoptygma Berzerk - Pikachu güzel şarkı allak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2003 In Flames - Scorn[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj Volfied tarafından 06 Ocak 2003 06:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Duman - Aşk İçin Ölmeli BENİ YAK KENDİNİ YAK HERŞEYİ YAK BİR KIVILCIM YETER BEN HAZIRIM BAK İSTER ÖP OKŞA İSTERSEN ÖLDÜR AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK SENİ İÇİME ÇEKTİM BİR NEFESTE YÜREĞPİM TUTUKLU GÖĞÜSÜM KAFESTE YANACAĞIZ İKİMİZDE ATEŞTE BİR KIVILCIM YETER HAZIRIM BAK AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK ALLAHIM ALLAHIM ATEŞLERE YÜRÜYORUM ALLAHIM ACI YİNE AŞK İLE BÜYÜYORUM *!Kafa sallama modu on* BENİ YOR SEVGİNLE HASRETİNLE YOR SEVGİZİZLİK AYRILIK TANRIYA ZOR DİLEDİĞİN KADAR ACIT CANIMI VARLIĞINDA YOKULUĞUNDA YETMİYOR ALLAHIM ALLAHIM ATEŞLERE YÜRÜYORUM ALLAHIM ACI YİNE AŞK İLE BÜYÜYORUM BENİ YAK KENDİNİ YAK HERŞEYİ YAK BİR KIVILCIM YETER BEN HAZIRIM BAK İSTER ÖP OKŞA İSTERSEN ÖLDÜR AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK SENİ İÇİME ÇEKTİM BİR NEFESTE YÜREĞİM TUTUKLU GÖĞÜSÜM KAFESTE YANACAĞIZ İKİMİZDE ATEŞTE BİR KIVILCIM YETER HAZIRIM BAK... *!10 parmak klavye kullandığı içim mutludur çünkü tüm şarkıyı dinleyerek yazmıştır.* VARMIIIIIIII LEYNNNNNNNNNN BÖLE ŞARKIIIIIIIII MANYAKKKKKKKK SÜPERRRRRRR GİTAR ÇALIOOOOOO ELEMANNNNNN DELİ OLDUMMMMM Othanx OLUM BU ELEMANI ÖRNEK SANA TAVSİYEMDİR... SALLA KLASİK GİTAR FİLAN TRAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ...... *!Deli gaza gelmiştir.*[hline]ßizimkisi ßir A$k Hikayesi XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Dark Tranquillity - Auctioned pff :.([hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
terjarte Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Nikka Costa - Call Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 said: fizban, 06 Ocak 2003 16:04 tarihinde demiş ki: hehe xaero şarkının adı herşeyi yak olacak, bi de gel gör ki acı yine değil acı ile büyüyosun. ayrıca sevgisizlik ayrılık tanrıya zor değil, sevgisizlik ayrılıktan daha zor. grizu - bira ve kaave[hline]Let me in, I'll bury the pain Bab kulağımının dibinde 5.1 var bide üstüne yetmezmiş gibi konser kolonu var odada sözleri harbi cidden zar zor çözüyorum zaten yarı sağır oldum 1 haftada... Artık mağzur görün :) Duman - Herşeyi Yak[hline]Beni yor hasretinle , sevginle yor Sevgisizlik , ayrılık tanrıya zor Dilediğin kadar acıt canımı Varlığında yokluğunda yetmiyor. [b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Blink182 - F.ck A Dog Süper makara bi şarkı!![hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Will Smith & Eric Cartman - Wild Wild West[hline]Beni yor hasretinle , sevginle yor Sevgisizlik , ayrılık tanrıya zor Dilediğin kadar acıt canımı Varlığında yokluğunda yetmiyor. [b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Büyük ihtimalle bi Soouth Park cover ı, Prodigy Firestarter, Sailing Away de yaptıkları gibi, araya Cartmanın kiiikeeees sesleri giriyo :) Anathema - Sentient + Angelica Dİnleyecekseniz bu ikisini beraber dinleyeceksiniz, o zaman bi anlamı oluyo :)[hline]I do dream of escaping... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 South Park - Eric Cartman - I'm Sailing Away[hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Anathema - One Last Goodbye Şarkının tüm sözlerini yazmak istemiyorum, izninizle ağlıcam Tüm aşıklara ve anketimizde ikinci şıkkı işaretleyenlere[hline]I do dream of escaping... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Iced Earth-Melancholy[hline]I did what I thought was right All for the love of my life I know it's sad but true Something is very wrong Condemned to suffer so long For a love so true.. i always loved you my lady.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Anathema - Angelica[hline]Mozart dinlemiyorum ama Türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim.(Emrah) * Simdi de Pink Floyd ve arkadaslari söylüyor: The Wall...(TRT 3 spikeri) * Kaybedecek hiçbir seyi yoktu. Ilk iki seti kaybetti. Simdi kaybedecek daha çok hiç birseyi yok!.. (Wimbledon erkekler final maçini anlatan TRT spikeri) [Bu mesaj Audfe tarafından 06 Ocak 2003 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Audfe tarafından 06 Ocak 2003 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Manowar-Master Of The Wind[hline]Mozart dinlemiyorum ama Türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim.(Emrah) * Simdi de Pink Floyd ve arkadaslari söylüyor: The Wall...(TRT 3 spikeri) * Kaybedecek hiçbir seyi yoktu. Ilk iki seti kaybetti. Simdi kaybedecek daha çok hiç birseyi yok!.. (Wimbledon erkekler final maçini anlatan TRT spikeri) * Kesinlikle yaşanmışlık kokan bir şarkı..dongi dongi dongi dongi donk..Çelikten dinledik..(Show Radyoda bir DJ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Dark Tranquality - Shadow Duet Bu arada Audfe imzanın ilk kısmı çok güzel:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2003 SUX ULAN, SUX İŞTEEEE, WORK SUUUUXXX!!!!!! imdaaaaakkkk... aman kuzucuklarım, mezun filan olmayın sakın, ben yandım siz de yanmayın :( The New Creatures - Clownhead [i]...and i think i'm going under...[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 geçiyordum uğradım... Front 242 - Headhunter ema hanım'a not: çok mühim grup. lütfen çalışın, yazılıda sorucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Anathema - One Last Goodbye iyide adam olen annesine agit misali yazmis, niye asiklar bu kadar gaza gelio bu sarkida hehe. Ayrica yeni bi anket yapiniz volfied bey yillardir ayni sey.[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Lake of Tears - Forever Autumn keske... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 vala 84 sayfa yazmadım bişi şimdi yazayım bari :) ayrıca ema bak bende reklamcılık okuyorum, tahmin ettim sonumun böle olcağını :-P 4 senede mezun olamıycam zaten bu gidişle :-) Ozzy Osbourne - Waiting for Darkness [hline] "Cybron2" Anyone seen my finger? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2003 Dark Tranquillity - Damage Done amaan gaz oldum![hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar