jankis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 la ne tesadüf fiz aynısı[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 benim bira ve sahlep :-P Kamelot - A Sailorman's Hymn[hline]I do dream of escaping... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 çalışıyorum. yarın da çalışıcam. pazar günü de çalışıcam. pazartesi zaten çalışıcam. kendimi süper kötü hissediyorum üstelik. olmuşken de tam olsun bari... buyrun burdan yakın! Anathema - Sentient ve hemen ardından Angelica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Godsmack - Situation this situationnnn (of Ema)[hline]i feel i'm coming to an end [Bu mesaj jankis tarafından 03 Ocak 2003 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 jankis yüzünden hep.. o ööretti.. :( HIM - Close to the Flame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 *!kızarır bozarır* Duman - Halimiz Duman 17 ocak ın şerefine[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 yasaklıyalım mı burda acıklı şarkı çalmayı ? :P Manic Street Preachers - There by the Grace of God Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Haluk Levent - Dağlar bir zalimin ihanetine yandım[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Talking Heads - Burning Down The House popmuş mopmuş dinlemem kardeşim (çelişki var) talkingimi dinlerim ben herifler güzel müzik yapıyo[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Talk Talk - Such a Shame :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Anathema - Hope "...i refuse to believe in some of the things that are said to be here let alone those that are not..." diyo, deli ediyo beni bu be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Mor ve Ötesi - Gece yeter artık hiçbi şey eskisi gibi değil yeteeeeeer artık aslında sen hiç sevmedin[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 işten gece bu saatte çıkıp bi de eve iş götürmek nasıl bir duygudur bilir misiniz? kafam girsin, bir daha hiç çıkmasın istiyorum, ben böyle hayatın ta... Front Line Assembly - Seek and Destoy (biraz mantar bi grup ama idare edivericeksiniz artık...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Mor ve Ötesi - Hep Aynı bu ben miyim hayal miyim[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Amorphis-My Kantele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xes Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Sevdim bu kazayı yaa; Cranberries - Ode To My Family Dinliyorum şu an ve inmekte olan Zobie var :) ve bide LOTR : T.T DivX var biraz kasıyooo amma olsun sevdim bu kazaa yı cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xes Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Evet şimcik de Zobie yi dinliyorum.....Biraz kasıyo demiştim değiştiriyorum bayaaaa kasıyo yaw :D çünki bağlantım dial-up 56k :D üff 1 Gb Lotr allah 10 günde indiririm artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Theatre of Tragedy - And When He Falleth[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Sentenced - Neverlasting[hline]I did what I thought was right All for the love of my life I know it's sad but true Something is very wrong Condemned to suffer so long For a love so true.. i always loved you my lady.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Amorphis - Grieve Stricken Heart[hline]Dimi Cevat abi (evet) [Bu mesaj Ozan tarafından 04 Ocak 2003 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Live - Deep Enough[hline]Dimi Cevat abi (evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Dope - Debonaire Bu arada Live-Deep Enough parçasının the fast and furious soundtrackindeki remixi daha güzel [hline]Dimi Cevat abi (evet) [Bu mesaj Ozan tarafından 04 Ocak 2003 04:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Ozan tarafından 04 Ocak 2003 04:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Diablo - Tristram[b][hline][b]I look right through see you naked but oblivious but you don't see me, you don't see me at all.The eyes of a fallen angel eyes of a tragedy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Lake of Tears - Headstones[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Rammstein - Du Riechst So Gut Merak ettim acaba şu hepsi linkine basarsam nolur... Dosya iindirmediğim birara deniycem :)[hline]Dimi Cevat abi (evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar