Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PaticikFM

Volfied

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Erkin Baba - Arap Saçı [hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
Mesaj tarihi:
Eric Clapton - Tears In Heaven[hline]I did what I thought was right
All for the love of my life
I know it's sad but true
Something is very wrong
Condemned to suffer so long
For a love so true..

i always loved you my lady..
Mesaj tarihi:
Cradle Of Filth - Hallowed Be Thy Name [hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
Mesaj tarihi:
[b]Rhapsody - Where Dragons Fly[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 31 Aralık 2002 14:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Demons & Wizards-Fiddler On The Green

KOchum Hansi yürü be!!!![hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
Mesaj tarihi:
Lacrimas Profundere - All Your Rediance [hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
Mesaj tarihi:
Egoist - Artık Yeter

* Kadının sesine hasta olur * [hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
Mesaj tarihi:
blind guardian - the bard's song

ilk defa bugün dinledim baya hoşuma gitti :utaniem:
halende dinliyorum ehe

bi kaç parçasını dinlemiştim bg`nin ama pek hoşuma gitmemişti
bard`s song tarzı başka güzel parçaların isimlerini bi alsam diyorum

yanlız bangır bangır olanları sölemeyin kafam kazan gibi zaten :P[hline]Salvador "Colombia" Thompon
Nick "KuLee" Miyashiro
Brainnn
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 01 Ocak 2003 17:11 tarihinde demiş ki:
Pentagram-Şeytan bunun neresinde
18 Ocak'a az bir zaman kalmıştır[hline]

levent kırca nın filminin soundtrack inde falan mı bu şarkı =)[hline]i feel i'm coming to an end
Mesaj tarihi:
Popeye cim Blind Guardian yavaş şarkı Bard's SOng in the forest gibi
Lord of the Rings
Lord of the Rings (Orchestral)
A Past and Future Secret
Bright Eyes (Acoustic)
Harvest of Sorrow
Mies Del Dolor
The Elder

ben bunlrarı sööliyim, Hell gelse yazar hepsini yavaşların[hline]I do dream of escaping...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...