Demise Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Erkin Baba - Arap Saçı [hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Anathema - Fragile Dreams dehsetengiz bi sarkı ya offf...[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
jankis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Talking Heads - Once In A Lifetime[hline]i feel i'm coming to an end
Audfe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Eric Clapton - Tears In Heaven[hline]I did what I thought was right All for the love of my life I know it's sad but true Something is very wrong Condemned to suffer so long For a love so true.. i always loved you my lady..
Kiara Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 jankis, senden öörendim bunu. u rule :) HIM - Close to the Flame
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Anathema - One Last Goodbye[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Demise Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Cradle Of Filth - Hallowed Be Thy Name [hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Çal bidaa System of a Down- Aerials[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :857624 DİKKAT! :)
axedice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 [b]Rhapsody - Where Dragons Fly[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 31 Aralık 2002 14:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Demise Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Demons & Wizards-Fiddler On The Green KOchum Hansi yürü be!!!![hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 I've felt the hate rise up in me... uzun zamandır dinlemiyordum kızınca dinlediğimi anladım Slipknot - Wait And Bleed[hline]and when I say good night the pictures in my head will dance around my room and frolic in my bed and when I say good day they hide behind my eyes waiting for the dreaming to bring them back alive
jankis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Placebo - Days Before You Came[hline]i feel i'm coming to an end
doom Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 ve tekrar........ Rob Zombie-Living Dead Girl[hline]doom
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 diablo - tristram[hline]and when I say good night the pictures in my head will dance around my room and frolic in my bed and when I say good day they hide behind my eyes waiting for the dreaming to bring them back alive
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Demons and Wizards - Fiddler on the Green[hline]I do dream of escaping...
Demise Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Lacrimas Profundere - All Your Rediance [hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
jankis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Lynard Skynard - Sweet Home Alabama[hline]i feel i'm coming to an end [Bu mesaj jankis tarafından 01 Ocak 2003 14:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Demise Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Egoist - Artık Yeter * Kadının sesine hasta olur * [hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 blind guardian - the bard's song ilk defa bugün dinledim baya hoşuma gitti :utaniem: halende dinliyorum ehe bi kaç parçasını dinlemiştim bg`nin ama pek hoşuma gitmemişti bard`s song tarzı başka güzel parçaların isimlerini bi alsam diyorum yanlız bangır bangır olanları sölemeyin kafam kazan gibi zaten :P[hline]Salvador "Colombia" Thompon Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Pentagram-Şeytan bunun neresinde 18 Ocak'a az bir zaman kalmıştır[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu
jankis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 said: BabacumMostors, 01 Ocak 2003 17:11 tarihinde demiş ki: Pentagram-Şeytan bunun neresinde 18 Ocak'a az bir zaman kalmıştır[hline] levent kırca nın filminin soundtrack inde falan mı bu şarkı =)[hline]i feel i'm coming to an end
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2003 Popeye cim Blind Guardian yavaş şarkı Bard's SOng in the forest gibi Lord of the Rings Lord of the Rings (Orchestral) A Past and Future Secret Bright Eyes (Acoustic) Harvest of Sorrow Mies Del Dolor The Elder ben bunlrarı sööliyim, Hell gelse yazar hepsini yavaşların[hline]I do dream of escaping...
Öne çıkan mesajlar