Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Iced Earth-Attila[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Buena Vista Social Club - Hey Caramba heeeeey caramba caramba caramba signorre. AHa pi yomi penarom bi tanyomu raninyom :p[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 slipknot - the virus of life[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Kaoma - Lambada[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 andreas johnson - glorious[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 slipknot - the nameless i never wanted anybody more than i wanted you[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ehe içimden bi ses bu albümü sadece benim sevdiğimi söylüo slipknot - the blister exits[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 slipknot - circle all that i wanted, things i had before.. all that i needed, i never needed more falan filan.bu adamlardan böle bi şarkı beklemezdim, herşeyi güzel yapıolar valla.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 jason becker - end of the beginning[signature][hline];;suitfly icq [Bu mesaj metboy tarafından 07 Temmuz 2004 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yeni gözdem :D slipknot - before i forget[signature][hline]Silthanas, 16 Ocak 2002 19:34 tarihinde demiş ki: her ne kadar aşık olamasamda,bir kızın üstünde kesinlikle deneyeceğim,bir değil tabi onbeş yirmi falan Nefr, 07 Temmuz 2004 18:01 tarihinde demiş ki: i ban thee
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Salt'n'Pepa - Push It süfer parça... oldskool hip-hop. hastasıyız...
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 children of bodom - downfall[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 HIM - The Beginning of the End Save your happiness for tomorrow And dtoday we'll bath in your tears A drop of your blood tastes like wine, today[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 pain of salvation - undertow bu nasıl bir şarkıdır?nasıl bir ruhdur?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 slipknot - duality pull me back together or separate the skin from bone leave me all the Pieces, then you can leave me alone tell me the reality is better than the dream but I found out the hard way nothing is what it seems![signature][hline]Şuutoooo !!!...
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Billy Idol - Rock the Cradle of Love[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Cutting Crew - Just Died In Your Arms Tonight[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Journey - Seperate Ways[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 alışkanlık haline gelsin artık; yatmadan önce güzel light bişiler dinleyip yatıyoruz. Roxette - Wish I Could Fly
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Comma - Sen Yarim kalan bir ruya bu Ve ben aslinda yalnizim, gozlerin ardinda[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Aswad - Shine bunu dünyanın en eğlenceli parçası ilan ediyorum ben sanırım. uuu.. aaa... uUuUaaah...
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 pekzel 80s hitleri çalıyorum kendime, siz de dinleyin :) Imagination - Body Talk sebastian!!! otrişimi getir!
Öne çıkan mesajlar