karpuz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Undeclinable Ambuscade - African Song süper komik şarkı eheheahhae afrikaanca punk :P[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Etheral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 CRAİG DAVİD FEAT. STİNG --- RİSE AND FALL[signature][hline]Yüce Varlık Yüce İnsan Etheral
Etheral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 2.pac and dr.dre --- california love[signature][hline]Yüce Varlık Yüce İnsan Etheral
Etheral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 kıraç -- kayıp şehir[signature][hline]Yüce Varlık Yüce İnsan Etheral
Etheral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 sefarad -- osman aga[signature][hline]Yüce Varlık Yüce İnsan Etheral
metboy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 iced earth - dante's inferno[signature][hline];;suitfly icq
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Guttermouth - Lipstick[signature][hline]"Mph Rmph !!"
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 korn - make believe[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama:::
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Britney Spears - I Love Rock 'n' Roll[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 My Dying Bride - Le Figlie Della Tempesta miyav... (ton baligi yiyorum da gene :P) Men will fall to her song Women, too, won't last long[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Frank Zappa & Joe Satriani - My Guitar Wants to Kill Your Mama[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Natural Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 in flames - pinball map[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Korn - bottled up [signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama:::
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bugün benim için untouchables günü, güzel gidiyor en son bu kadar dinleyeli 1 yıl olmuş.. Korn - beat it upright[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama:::
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 korn - thoughtless thumbing thru the pages of my fantasies pushing all the mercy down down down i wanna see u try to take a swing at me come on gonna put u on the ground ground ground why r u making fun of me ? u think it's funny what the fuck u think its doing to me u take your turn lashing out at me i want u cryin' with your dirty ass infront of me all of my hate cannot be drowned i will not me drowned on your thoughtless scheming so u can try to tear me down beat me to the ground i will see u screaming ! [signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama:::
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 muse - muscle museum delırıyorum bu parcada[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Samael - Rain[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 gipsy king-bamboleo valla radyomuzda bu var..[signature][hline][b]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bloodbath - cry my name here in my dominion where even shadows die i'm the one almighty, you will cry my name ![signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama:::
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Fieldy's Dreams - just for now[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama:::
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Korn - Falling Away From Me Beating me down, beating me beating me, down down...[signature][hline]VII.
Venator Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Red Alert - Hell March Gaza geldim ileriii maaarş!![signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 KoRn - Blind I can see, I can see. I'm going blind. I can see, I can see. I'm going blind. I'M BLIND[signature][hline] The Truth is out There
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 KoRn - Dead Bodies Everywhere You! Really want me to be a good son. Why? You make me feel like no one. DEAD BODIES EVERYWHERE! DEAD BODIES EVERYWHERE! DEAD BODIES EVERYWHERE! DEAD BODIES EVERYWHERE! DEAD BODIES EVERYWHERE! DEAD BODIES EVERYWHERE! DEAD BODIES EVERYWHERE! DEAD BODIES EVERYWHERE! [signature][hline] The Truth is out There
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 KoRn - Somebody Someone I look, I sign I need some wine Inside, to help me out With what Im trying I'm crying I'm frying In a pile of Shit I'm dying I'm dying I'm dying [signature][hline] The Truth is out There
Öne çıkan mesajlar