Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Hammerfall - Dreamland *!Hammerfall a yatay geçiş yapar.*[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 blind guardian - and then there was silence [signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 böle pis metal gidiorum :P dimmu borgir - architecture of a genocidal nature[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Katatonia - Right into the bliss[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Shades Apart - Stranger By The Day Şöyle bir yumuşatalım.[signature][hline]VII.
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Hammerfall - Remember Yesterday[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 evanescence-my immortal[signature][hline][b]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 dimmu borgir - puritania hayret bugün baya fazla şarkı dinledim , genelde hep aynı şarkıyı dinlerim :D[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 3 doors down - Krytonyte super[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 GNR - Don't Cry Buyrun işte en sonunda ağlıcam. :([signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Anathema - One last Goodbye[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Iron Maiden - Wasting Love Edit: *!uzun süre msg atmamaya karar vermiştir, insanların post kastığını düşünme fikri kanına dokunur.*[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... [Bu mesaj Solonor tarafından 09 Haziran 2004 21:24 tarihinde değiştirilmiştir]
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Frank Sinatra - I Did It My Way ehehaeha süper şarkı...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Atrocity - cold black days [signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 *!solonor ile tamamen aynı duyguları paylaşmaktadır* canibal corpse - Fucked With A Knife[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 demons&wizards - a question of heaven(bootleg)doggy sağolsun;)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 o zaman atmicaksiniz buraya post Anathema - Don't Look Too Far[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Queen - I Want It All ahahah gaza bak süfer :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 In Flames - Lord Hypnos[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic..
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 yaşar kurt-hadi baba gene yap[signature][hline][b]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 LeavesEyes - Into your light ee rtn yaklaşıo[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 :D çalışmak lazım ;) pan of salvation - Foreword[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Leonard Cohen - Suzanne[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 skid row-youth gone wild[signature][hline][b]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 The DOors - Carmina Burana anlayabilmis degilim, live cd den :P[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
Öne çıkan mesajlar