Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Metallica - Creeping Death[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Blind Guardian - in to the storm We are following The will of the one Through the dark age And into the storm And we are following The will of the one Through the dark age And into the storm Lord I'm mean[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Metallica - Cliff's Last Bass Solo[signature][hline]VII.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 cannibal corpse - chambers of blood[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 metallica devam edelim bari. Metallica - Fade to Black No one but me can save myself but it's too late.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 blind guardian - precious jerusalem[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 blind guardian - battlefield[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Dream Theater - Erotomania[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 blind guardian - under the ice [signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 *!Natural ile paslaşır. :)* Blind Guardian - Battlefield[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 dimmu borgir - indoctrination[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 blind guardian - sadly sings destiny teey teey[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Metallica - St. Anger Tek sevdiğim hardcore umsu şarkı heralde. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 dimmu borgir - maelstrom mephisto hastasıyımm[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 c.o.F-lustmord and wargasm[signature][hline][b]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Metallica - For whom the bell tolls For whom the bell tolls, time marches on.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 blind guardian - the maiden and the mistrel knigth full gaz a nigth at the opera[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bi blind bi metallica kampanyası sürüyo. Blind Guardian - Mirror Mirror[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 blind guardian - wait for an answer[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bloodbath - soulcollector[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 blind guardian - the soulforged[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 blind gurdian-in the forest[signature][hline][b]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bg yeni parça yaptı demek hımm ilginç;)[edit] blind guardian - age of false innocence[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bloodbath - bathe in blood[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 blind guardian - punishment divine[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Öne çıkan mesajlar