Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 circle II circle - sea of white[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Venator Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Placebo - Without You I'm Nothing[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Guns N Roses - Don't Damn me Ağlamamak için neşeli şeyler dinlemeliyim.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Cthulhu_, 09 Haziran 2004 17:15 tarihinde demiş ki: guns n roses-don't cry Abi nerden aklıma getiriyosun yapma ya lütfen, bugün benim için lütfen ağlatacak şarkılar çalmayın. Gaz günü olsun bugün. Blind Guardian - The Soulforged[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 HIM - The Funeral of Hearts Love's the funeral of heats and an ode for cruelty... Ağlatan şarkı?[signature][hline]VII.
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 İyiki bişey istedik, alın size! Megadeth - Trust[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 solonor ;) anathema - deep[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 aman üzülme al sana... s.o.a.d-Soil[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 09 Haziran 2004 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 İyki bişey istedik yani sizden de he. :) *!Israrla sert şeyler dinlemektedir* Pantera - Cowboys From Hell[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sert istednde biz yumuşak mı verdik? al sana.. giyotin-hapishane[signature][hline][b]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ulan kurallari unuttuysaniz bari dier mesajlara bakip anlayin nasil yazilmasi gerektigini mesajim silindi diye gelmeyin sonra Pink Floyd - Echoes[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 valla anlamadım ne kuralı? s.o.a.d.-innervision[signature][hline][b]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Guns N Roses - Garden Of Eden Volfi kuralları sticky yapsana bi topic açıp, insanlar unutuyo galba.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Uzun suredir kurallari tekrar yazmamisim Bu topigi acan kisi benim, ve muzik modu olarak bu topige bir kac kural koydum, herkes de kabul etti bu kurallari, uygulamayanlarin mesajlari hunharca siliniyor, uygulamamkta diretenlerin de temporary ban almalari icn muzik forumlarindan ugrasiyordum, um. kurallar 1- Sarkinizi bold ile yazicaksiniz [b][/b] taglari arasinda yani. Ornek Anathema - A Dying Wish 2- Lryic koyaucaksaniz tum sarkiyi koymayin, cok uzun olur, goz kirliligi yaratir, koyacaksaniz da italic koyun [i][/i] Ornek How I would die now, for one last wish 3- Mesaj basina bir sarki ya da album, ama playlist koymayin. 4- Burda kimse aptal degil, 3 dk icinde 3 ayri sarki dinleyemezsiniz, mesaj kasmak icin kullanmayin burayi.[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hmm tamam o zaman... unknown artist-Fuck The Rules! *!eşliğinde kuralları bir daha okur :-)*[signature][hline][b]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 09 Haziran 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Deli Ibrahim ve tayfasina gidiyo Koc... IKiBIN DOOOOOOORT oo oo oooooooo Pentagram - Gunduz Gece[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Golden Earring - Radar Love (Volf ve Mumi version) I've been ridin' all night man, my hands wet on wheel There's a vioce in my head that drives my heel[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 fairuzderinbulut-kundante[signature][hline][b]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Metallica - Blackened Blackened is the end![signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 soulfly - eye for an eye[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Knight Errant-Nothing's like it apperas[signature][hline][b]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Tam gaz devam! Hammerfall - Heeding the Call[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 fear factory - messiah[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Demons&Wizards - Blood On my hands Süper albümden süper bir şarkı daha.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Metallica & San Francisco Symphony Orchestra - Sad But True[signature][hline]VII.
Öne çıkan mesajlar