Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 cok gec, herkes ogrendi bile :P Bjork & PJ Harvey - Satisfaction bu cok guzel cidden.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hep fitness salonlari yuzunden bunlar, dinletiyolar kafama sokuyolar PIMP i falan Moloko - Time is Now[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 baska turlu kimse cekemez okadar saat fitness falan. gazoz sarkilar olmasi lazim ki, daha cok gazozlanip calisasin. kendimden biliyorum yani :) Placebo - Burger Queen[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Moonspell - Awake ...even the dead.[signature][hline]VII.
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ozzy osbourne-gets me through u bi çalsanıza özledm oşarkıyı[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN [Bu mesaj SwZ tarafından 08 Haziran 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Pink Floyd - Atom Heart Mother Suite SILENCE IN THE STUDIO![signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
metboy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 jet - are you gonna be my girl?[signature][hline];;suitfly icq
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 BG - Gandalf's Rebirth[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Guano Apes - Quietly Quietly explodes your love...[signature][hline]VII.
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Hammerfall - Heeding the Call[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Steve Miller - Serenade[signature][hline]VII.
Venator Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mor ve Ötesi - Uyan[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Duman - Belki Alışman Lazım[signature][hline]icQ=135954330 Joe, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan demiş ki: Estel sen uyku ne biLiyon mu? Estel, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan gözü dönmüş şekilde demiş ki: Evettt.Yataghh. [Bu mesaj Joe tarafından 08 Haziran 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Grim Fandango - Companeros Un Dos Tres diyen ağzını yiyim senin be :P[signature][hline]"Mph Rmph !!"
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 R.E.M - Losing My Religion diyelim ve devam edelim ;)[signature][hline]Brad, 18 Temmuz 2003 20:27 tarihinde demiş ki: Özellikle 20-40 yaşları arasında bol bol masturbasyon yapan erkeklerde Prostat kanseri riski %50 oranında düşüyomuş...Uzmanlar erkeklerin bol bol masturbasyon yapmaları gerektiğini söyluolarmış...İlginç yane lol.... REf:Hürriyet
Natural Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Blind Guardian - Guardian Of The Blind[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ærosmith - Crazy[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Tool - Lateralus[signature][hline]VII.
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 anathema - sleepless[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 pod - southtown türü sevenlere tavsiye olunur..[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 amon amarth - bestards of a lying breed[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 amon amarth - legend[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 atrocity - cold black days[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Teoman - istiyon insanları İstasyon insanları burdalar tesadüfen aynı rüyaı görür aynı yerlere gider[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...
Öne çıkan mesajlar