corso Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 rodney carrington - the beer song[signature][hline]
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Grup Yorum - Uğurlama Alexi bunu dinlemediysen muhakka dinle. Zaten hastasıyım bu şarkının :-) bu kente yalnızlık çöktüğü zaman uykusunda bir kuş ölür ecelsiz alıp da başını gitmek istersin karanlık sokaklar kör sağır dilsiz ey sevda kuşanıp yollara düşen bilesin bu yollar dağlar dolanır yare ulaşmadan düşersen eğer yarına sesinin yankısı kalır gecenin içinde gün aralanır yar sevdası ile yürek bilenir sızılı bir ırmak uğurlar seni su olup akarsın kır çiçeklenir [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 09 Mayıs 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Queensryche - The Needle Lies I looked back once And all I saw was his face Smiling, the needle crying Walking out of his room With mirrors, afraid I heard him scream You'll never get away[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...I scratched the surface to find someone wicked and Blind... ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Opeth - Benighted (Live) Come into this night Here we'll be gone So far away From our weak and crumbling lives Come into this night When days are done Lost and astray In what's vanished from your eyes What came and distorted your sight Saw you benighted by your fright
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Chumbawamba - Tubthumping Ehe çok tuttum bunu.[signature][hline]Bıdı?
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 rumble millita - no nazis[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Savatage - Lights Out ultra mega gaz süper[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 opeth - remember tommorow[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ahmet kaya - an gelir[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ahmet kaya - baskaldır zamana [signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Andromeda - Arch Angel Archangel, come spread your wings around me Cure my fever, heal my longing, everlasting [signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - In Color ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Rammstein - Rein Raus[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 blink 182 - Vielence[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 death - spirit crusher [signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 kafede çaliodu güzel de oldu dinlemek: Bob Marley - No Woman No Cry[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Eeht Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Satyricon-A moment of clarity[signature][hline]When realities a dream And every lie is true In the day when you are me And the night when I am you
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Dream Theater - Space Dye Vest[signature][hline];;suitfly icq
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 megadeth - family tree[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 kreator - everlasting flames[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Afterglow Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Sonic Youth- Teenage Riot[signature][hline]Existential carousel
corso Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 about schmidt ost - dear ndugu[signature][hline]
corso Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Agalloch - She Painted Fire Across the Skyline Part 1[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar