Natural Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Megadeth - She Wolf[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Blind Guaridan - The Script For My Requiem[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 kreator - Golden age[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 nile - The black flame[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Pentagram - Anatolia(türkçe)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 08 Mayıs 2004 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 anathema - deep offff offff[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Motörhead - love me like a reptile[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 iced earth - Dark Saga[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Teoman-Bir Damla Gözyaşı[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 16 ocak gecesi venue de olan herkez için...nefeslerin tutulduğu anda o ilk parçanın riffleri girdi ve uçtuk... moonspell - in an a above man herkeze iyi geceler...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Metallica-Sanatorium[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Şebnem Ferah-Sil Baştan[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Demir Demirkan-Kahpe[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 The Cure-Love Song[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Teoman-Kupa Kızı Sinek Valesi[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Şebnem Ferah-Saatim Çalmadan[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Sezen Aksu-Git[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 John Lennon-İmagine[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 tey tey oglum buyumus :P Anathema - Harmonium Feel free to comprehend...[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 In Flames -Ever Dying[signature][hline] The Truth is out There
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Dream Theater - Wait for Sleep/Learning to Live Standing by the window Eyes upon the moon Hoping that the memory will leave her spirit soon She shuts the doors and lights And lays her body on the bed Where images and words are running deep She has too much pride to pull the sheets above her head So quietly she lays and waits for sleep ----- The ways that your heart sounds makes all the difference It's what decides if you'll endure the pain that we all feel The way that your heart beats makes all the difference In learning to live Here before me is my soul I'm learning to live I won't give up Till I've no more to give [signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...I scratched the surface to find someone wicked and Blind... ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
-Legendary- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Cradle of Filth - Sleepless[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Savatage - Edge of Thorns A solitary dancer So lost upon her stage [signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...I scratched the surface to find someone wicked and Blind... ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Falconer - The Clarion Call[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Öne çıkan mesajlar