HellHound Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Blind Guardian - Punishment Divine I hear the angels sing...
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Mor ve Ötesi - Canlı Yayın intihar edebilirim her an .. yok böle bi şarkı[hline]i feel i'm coming to an end
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Theatre of Tragedy - And When He Falleth
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Teoman - Zamparanın Ölümü bir kız tanırdım eskiden hayat berbat derdi ... tanırsınız benim gibilerini boş sokaklardan çizgilere basmadan yürümeye çalışan insanlardan[hline]i feel i'm coming to an end
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 piano boyle calinir... Beethoven - Moonlight Sonata
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Red Hot Chili Peppers - Get On Top Get on top Get on Top Get on Top Hit me come get me I bite but she bit me Go-rilla cunt-illa Sammy D and Salmonella Come with me 'cause I'm an ass killer You're ill but I'm iller I'll malinger on your block and Give the finger to a cop and Pick a lock before I knock and Set you up to get on top [Chorus] Complications of a mastermind Last temptation of my kind Extra planetary sign When do we align All in time Right on Get up come sit up I light but she lit up Grass Hopper Show Stopper The life of a Wife Swapper Come with me 'cause I'm a big bopper You do but I wopper Exterminate my cause You want to draw some straws Be the one to see my flaws Make me bleed with painted claws[hline]Ya SözLerin AkLImda, Ya Da AkLIm ArdInda. Ya HayaLin Kar$Imda, Ya Sesin KuLagImda. Ya Ben CILdIrIyorum, Yada Cok ÖzLüyorum. Ya ÖzLemek Cok GüzeL, Ya Da ÖzLenen Cok ÖzeL..! XÆ®ø fâ®ß®Ìght
Demise Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Borknagar - Gods Of My World....ahh ahh[hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
jankis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Nightwish - Dead Boy's Poem[hline]i feel i'm coming to an end
Demise Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Dark Tranquillity - Auctioned ya ben ii diilm...[hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
jankis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Düş Sokağı Sakinleri - Gayret Et Güzelim[hline]i feel i'm coming to an end
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Children Of Bodom-Red light in my eyes[hline]a dying wish...
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 red hot chili peppers - under the bridge dün mtv'de bilmemkaçıncı kez moskova konserini izledim...aşkım yeniden alevlendi..[hline]all i want to do is live..
jankis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Audioslave - Cochise rage we soundgarden karışımı .. tanrım ne uyum ama :) bu arada patlayacak artık bu topic hala anlayamadım mod ların inadını[hline]i feel i'm coming to an end
Demise Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Sieged Mind - It Became An Overnight Sensation [hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Lake of Tears - The Path of the Gods[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 rhcp - tearjerkers [hline]all i want to do is live..
Demise Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Cradle Of Filth - Hallowed Be Thy Name (Maiden cover) [hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
Demise Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Symphony X - Of Sins And Shadow * kafayı bi oraya bi buraya sallar *[hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Amorphis - First Doom[hline]Dimi Cevat abi (evet) [Bu mesaj Ozan tarafından 25 Aralık 2002 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Lake of Tears - Raven Land boyle guzel bi grup neden dagilirki? :(
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Lake of Tears - So Fell Autumn Rain bugun winamp lake of tears calior israrla[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Opeth - April Ethereal[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 eskilerden güzel bir parça KoRn - Good God in the sea of life you're just a minnow[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die
Öne çıkan mesajlar