BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Crematory - I Never Die Awaken in seas of sweat Reflections Full of bad memories Scared to Fall asleep Subconsious goes mad A never ending dream A journey that never find an aim The end that conquers the swan song Realization of a lost game I never die before - I hear your voice I never die before - you have no choice I never die [hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Sezen Aksu-Sen Ağlama Hasret oldu ayrılık oldu Hüzünlere bölündü saatler Gördüm akan iki damla yaş Ayrılıkta sevgi ile beraber Bir şarkı bir şiir gibi Yaşadım canım acıları Senden bana hatıra şimdi Sakladım sevgili kederle Bir sır gibi sakladım seni Bir yemin bir gizli düş gibi Ben bu yükü taşırım sen git Git acılarla Sen ağlama Dayanamam Ağlama göz bebeğim sana kıyamam Al yüreğim Senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam[hline]Grandmaster Hamburger Bu akşam müziğin dibine vuruyos ohh ne varsa dinlicem nargilemide içmişim rahatlamışım bi karnımda tok aşka gelem acucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Queens of the stone age - No one knows[hline]Grandmaster Hamburger Bu akşam müziğin dibine vuruyos ohh ne varsa dinlicem nargilemide içmişim rahatlamışım , karnımda tok ,aşka gelem acucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Red Hot Çilli... - Take it on the ...[hline]Grandmaster Hamburger Bu akşam müziğin dibine vuruyos ohh ne varsa dinlicem nargilemide içmişim rahatlamışım , karnımda tok ,aşka gelem acucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 dynaya bak havaya girdi döktürüo ;) shivaree - goodnight moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Lacuna Coil - Falling[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 RHCP - Californication[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 led zeppelin - kashmir[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Opeth - Godhead's Lament açar biyoloji çalışırım...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 DMX - Ruff Ryders Anthem (Mega Mix) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Tragedies&Cemetery - Silent Night,Bodom Night (Bodom Cover) [hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ajdar - Nane nanenaneaneanananeanena naenaenananananeneaneanena[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Cranberries-Fee Fi Fo[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 opeth - nectar[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 opeth - deliverance [hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Delerium - Silence (Paul Oakenfold Remix) in this white wave i am sinking in this silence in this white wave...in this silence...i believe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Zeromancer - Send Me An Angel (Paul Oakenfold Remix) Do you believe in heaven above Do you believe in love Don't tell me a lie Don't be false or untrue It all comes back to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Shiva Shidapu - Power Of Celtic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Guns N Roses - Sweet Child O' Mine She's got a smile that it seems to me Reminds me of childhood memories Where everything Was as fresh as the bright blue sky Now and then when I see her face She takes me away to that special place And if I stared too long I'd probably break down and cry Sweet child o' mine Sweet love of mine [hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 every wretched dream i have left behind every waking hour i lie in wait sucked inside by will gone into the flood all my questions unfurled as i was put to the test once i'm below there is no turning.. baaaaaack baaaaaack baaaaaaaaack aaaaaa ahhhhhh aaaaaaaaaa aaahhhh opeth - master's apprentices[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 bu parça sistemin acımasız çarkları tarafından ezilmiş herkes için mfö-bodrum kaç kişiydik o zaman bak kaç kişi kaldı şimdiii...[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Ahahaha! Ezilmişlere, kırılmışlara Orhan Atasoy - Gemiler[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Beheeeey... Hardal - Lanet Olsun[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Erkin Koray - Hayat Katari çeh, çeh, çeh, çeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 yeni yılın ikinci saatine girerken size güzel bir parça hediye etmek istiyorum bu parçam da Muse-Hysteria oluyor yeni yılınızla birlikte hayırlı ugurlu olsun[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar