Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Rachid Taha- Ya Rayah ya rayah win msafar trouh taâya wa twali chhal nadmou laâbad al ghaflin qablak ou qalbi[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Kenderleme tarafından 29 October 2003 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Sezen Aksu-git[hline]Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Sezen Aksu-Sen Aglama[hline]Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Lenny Kravitz - Fly Away[hline]Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 radyoda girince duramadım ve ben de buralara yazayım dedim Muse'un Absolution adlı albümünden 1 Aralık'ta çıkacak olan yeni single ı Muse-Hysteria daha Time Is Running Out'un şokunu atlatamadan benim için bomba gibi düştü ortaya mutlaka dinleyin[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Audioslave-like a stone[hline]Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Anathema - Eternity Sentient & Angelica And I wonder, if you ever wonder the same And I still wonder... The Beloved And I don't think I can face Another sleepless night If only I could trace That elusive light Eternity Part 1 & 2 Trapped in time, A miracle of hope and change, A swirling mass, no mercy now IF THE TRUTH HURTS, PREPARE FOR PAIN Do you think we are forever?.. Destiny, infinity, eternity... Hope And I refuse to believe in some of the things that are said to be here let alone those that are not... ...I wanted to live, forever Same as you will, too Suicide Veil This suicide veil, I wear in shame... Radiance Inside, The dark is fading away I don't want to be alone anymore Far Away Sometime I feel myself going under Sometimes I envy the dead Far away... Eternity Part 3 I won't reproach myself this time A condemned man, granted a sweet reprieve A turn of fate, a genial twist of a knife Undying affection for life Cries on the Wind As you know, when I'm gone You'll hear my cries on the wind Ascension ...[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Kızılırmak-Delal ...buyuyor alev alev canımda daha cok erkendı boyle gıtmeler uyu delalım uyu sevdegım zaman cok kotu vaayy ben oleydım...[hline]Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Evanescence - Going Under [hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Denver The Last Dinasour [hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Police Academy [hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Şebnem Ferah - Vazgeçtim Dünyadan [hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Candan Erçetin - Söz vermiştin [hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 The Cranberries - Promises [hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Lake of Tears - Return Of Ravens[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Bruce Dickinson - Gods of War [hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Nightwish-Moondance[hline]Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Absolut, 30 October 2003 17:54 tarihinde demiş ki: HANCI ŞARAP GETİRRRRRRR, SERVİSİ KIZINNNN YAPSIN HOHOHOOO Güzel olur hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Yavuz Bingöl - Nisan Yağmuru[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Yavuz Bingöl - Gözlerin Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak, gözlerine sığınmak bir akşam üstü Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi *! Çalışması gerekir ama yine dalar gider*[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Yavuz Bingöl - Kara Tren *! Aklına karakoldaki arkadaşları gelmiştir* Kardeşim Erol, bu şarkı sana. Biliyorum bunu okuyamayacaksın ama eminim sende bu şarkıyı şu an mırıldanıyorsundur. Sende bilirsin hasreti, sende bilirsin sabretmeyi. Dayan dostum, sadece 4 ayın kaldı yavukluna kovuşmana. Hep beraber halay çekeceğiz düğününde. *! İstanbuldan bir güvercin kalkar ve Derebucağa konar. Oradan aldığı kalbi Diyarbakıra taşır* Gözüm Yolda Gönlüm Darda Ya Kendin Gel Ya Da Haber Yolla Duyarım Yazmışsın İki Satır Mektup Vermişin Trene Halini Unutup Kara Tren Gecikir Belki Hiç Gelmez Dağlarda Salınır Da Derdimi Bilmez Dumanın Savurur Halimi Görmez Gam Dolar Yüreğim Gözyaşım Dinmez Yara Bende Derman Sende Ya Kendin Gel Ya Da Bana Gel De Duyarım Yazmışsın İki Satır Mektup Vermişin Trene Halini Unutup Kara Tren Gecikir Belki Hiç Gelmez Dağlarda Salınır Da Derdimi Bilmez Dumanın Savurur Halimi Görmez Gam Dolar Yüreğim Gözyaşım Dinmez[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Antimatter - The Last Laugh Hastasiyim Duncan abinin "Duncan sasirma, sabrimizi tasirma :P"[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Aimee Mann-It's not i keep going round and round on the same old circuit. a wire travles underground to a vacant lot. where something i can't see interrupts the current. and shrinks the picture down to a tiny dot. and from behind the screen, it can look so perfect. but it's not.[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Circ - Destroy She Said (Denotis Mix) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 DJ Tiesto - Nyana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Iced Earth - Melancholy[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar