Volfied Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Dream Theater - Scenes From A Memory (Whole album) Cuma gunu izledigim DVD sine itafen Hello Victoria, So glad to see, my friend[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
metboy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Dream Theater - Pull Me Under demekki scenes from a memory nin dvdsini izleyen ballı insanlar da var :) bende istiom ya of[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Nefret-istanbuL geL geLen gördü istanbuL'un çiLesini çek çek ki istanbuL'Lu oLasIn doLan ta$an sokakLarda binaLar hani nerede o aLtIn oLan toprakLar yaLan yaLan oLan tek $ey rüya rüyaLarda geLen tek $ey ise para $u istanbuL'un e$siz boğazInda ne kadar gizemli esrarengiz bir hava güne$in batI$Indan taki doğu$una ister asya ister avrupada doLa$ burasI bizim i$te türk toprakLarI bakta gör ataLarInIn mirasLarInI Ne kadar acImasIz oLsada bu $ehir seneLerdir burda katLandIk oLanLara istanbuL bizimdir bizim kaLacak istanbuL'u dinliyorum gözLerim kapaLI MajesteLeri ve EkseLansLarI Nefret istanbuL'un $ahI türkçe rapIn kraLI istanbuL bizimdir bizim kaLacak istanbuL'u dinliyorum gözLerim kapaLI[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm [Bu mesaj Joe tarafından 21 September 2003 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Demons&Wizards - Fiddler on the green burdan sınıf arakdaşım engine selamlar her ne kadar okumucak olasa da bana sene önce bu şarkıyı dinlememi söylediği için.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 engine benden de selamlar... :D lakin çok sever blind guardian ı Blind Guardian - Bards Song[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Nirvana/Blur - Smells Like Song 2 kazaadan bulunabilinir.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 The Smiths - Reel Around The Fountain[hline]wastiee | PHPNotepad
Xalthos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Sagopa Kajmer feat. Ceza - Sanal Alem Delikanlilari
Xalthos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Twista - Tip Of My Tung fastest rapper...
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 The Doors - The End[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Duran Duran - Wild Boys[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Rammstein - Engel[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Rammstein - Feuer Frei[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 SOAD - Boom [hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Xalthos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Lorna - Papi Chulo Tu quieres mmm, Te gusta el mmm, Te traigo el mmm, Y Lorna a ti te encanta el mmm, Que rico el mmm, Sabroso mmm Y a ti te va a encantar el mmm
Xalthos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Laurent Wolf - Saxo (Vocal Mix) [Bu mesaj Xalthos tarafından 22 September 2003 15:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Xalthos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Kurtis Mantronik pres. Chamonix - How did you know how did you know - I've been waiting to touch you and tell you how I feel I'm walking on clouds - I'm spellbound about you - I can't believe your real how did you know - I've been thinking about you and dreaming of your kiss how did you know - how did you know [Bu mesaj Xalthos tarafından 22 September 2003 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar