arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 evet hehe :D Sepultura - Leech[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Sepultura - Bottomed Out[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Yngwie J.Malmsteen - Marching out[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hadi bakalim hehe :P Comma - Cradle of my Dreams
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 vauuv çok hızlı dinleyicisin, lol Sepultura - bullet the blue sky çok tatlı parçaymış sevdim roorback dinliyorum da bunlar rock yapmış sanki , metal gibi gelmiyor sanki audioslave dinliyorum...[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Sadece bi kısmını dinlemek başındaki olayı dınlemekle bakıorum yazıorum hepsını dınleyıp kasarsam buraya yazmaya derman kalmaz.. Joe Satriani-Crazy[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bu ne 1 dakkalik sarkilar gecidi mi? Pink Floyd - In the Flesh?[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 icq yu da kapamış fake yapacak yemezler hehe :) Sepultura - Apes Of God bizde mp3 çok gerekirse 24 saat dinlerim haha ne uykun mu geldi ? hmm bence yatsan iyi olur..[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 sadbutTrue tum sarkiyi dinlemiyosan ne yazityosun buraya, oole calan DJleri kovduruyolar aninda, sari dedigin tam dinlenir, y ada hix dinlenmez :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 walla bilmiorum bol bol zaman war lyricz'e ekliecek sarki da bol bos durmuyo insan ;) Judas Priest - Victim of Changes
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 O zaman hadi bakalım hodri meydan ;) Sepultura - Mindwar[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 diyorsun utanmiyorsun :P Shadow Gallery - New World Order[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hadi ben yatiim bari :P yarin/bugun ayik olmam gereken bir BG aksami war Kamelot - Black Tower
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Beyoncém - Crazy in love and the winner is... Arcane!!!...[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Red Hot Chili Peppers - Scar Tissue[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Aerosmith - Pink [hline]blinded by fear of life
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Aerosmith - Dream On [hline]blinded by fear of life
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Aerosmith - Dude Looks Like a Lady [hline]blinded by fear of life
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 yawas... "the winner is arcane"mis peh 1 saat sonra gel the winner de olmaz oyle... goruldugu uzere geceyi kapatan benim sen anca sabah programini acan olursun 8'de yolladigin sarkiyla Summoning - Grey Heavens[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 dün gece ateşli bişeyler olmuş sanırım burda. Cenotaph - Goremented Visceral Reality[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.
Demise Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Opeth - Black Rose Immortal ;.([hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ChromaKey-Colorblind[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!.
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Opeth - Windowpane[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Megadeth-Blood of Heroes[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true
Öne çıkan mesajlar