HellHound Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Katatonia - A Darkness Coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Stratovarius - Forever [Bu mesaj HellHound tarafından 06 September 2003 04:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 HIM-Beautiful bugun fotoğrafını bulduğum eski aşkım... hüzün bürüdü gene beni ..[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 HIM-For You çok özlüyorum seni...[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 HIM-Heartache Every Moment açtığın yara hala kanıyor...[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 HIM-You Are The One Kapanması imkansız bi yara... Senin açtığın bi yara... Giderken en azından bir şey bıraktın diye tebessüm ettiğim yara...[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 said: Shift, 06 September 2003 05:08 tarihinde demiş ki: buraya yazdıklarını metal mi sadece bir kismi Dream Theater - A Change of Seasons[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 sarki dedigin boyle olmali kardesim Blind Guardian - Nightfall (Live at Moscow)[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 In Flames - Jester Script Transfigured Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Slayer-Black Magic blaackkkkkkk magiccccccc!!!!!!!!:rock:[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Simpsons episode Bart On The Road anisina Golden Earring - Radar Love I've been drivin' all night my hand's wet on the wheel There's a voice in my head that drives my heel And my baby calls that she needs me here It's half past four and I'm shifting gear When she gets lonely and the longing gets too much She sends a cable comin' in from above We don't need to talk at all We got a thing that's called radar love We got a wave in the air Radar Love [hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Volfied tarafından 06 September 2003 11:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 urge overkill-girl you'll be a woman soon[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 gunde 3 ogun Nightwish - Moondance HEY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Nighwish - Dead Boys Poem [hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Blind Guardian - The Script for my Requiem Still I hear the scream of thousands: "CRUCIFY CRUCIFY Take it all our gold, our home, our life, but we didn't kill your Christ!! Reach out for your holy grail enslave us and make us your god's sacrifice!!"[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Falco - Jeanny[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Queen - Fat Bottomed Girls Are you gonna take me home tonight ? Ah down beside that red firelight Are you gonna let it all hang out ? Fat bottomed girls You make the rockin' world go round Hey I was just a skinny lad Never knew no good from bad But I knew life before I left my nursery - huh Left alone with big fat Fanny She was such a naughty nanny Heap big woman you made a bad boy out of me Hey hey! Wooh I've been singing with my band Across the wire across the land I seen every blue eyed floozy on the way, hey But their beauty and their style Went kind of smooth after a while Take me to them dirty ladies everytime C'mon Oh won't you take me home tonight ? Oh down beside your red firelight Oh and you give it all you got Fat bottomed girls you make the rockin' world go round Fat bottomed girls you make the rockin' world go round Hey listen here Now I got mortgages on homes I got stiffness in ma' bones Ain't no beauty Queens in this locality (I tell you) Oh but I still get my pleasure Still get my greatest treasure Heap big woman you gonna make a big man out of me Now get this Oh (I know) you gonna take me home tonight (please) Oh down beside that red firelight Are you gonna let it all hang out ? Fat bottomed girls you make the rockin' world go round yeah Fat bottomed girls you make the rockin' world go round Get on your bikes and ride Ooh yeah oh yeah them fat bottomed girls Fat bottomed girls Yeah yeah yeah Alright, ride 'em, c'mon Fat bottomed girls - yes yes[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 KoRn - BerkSux[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Berk - We must bury you we'll try to hang you from the tress we didn't stop until you were dead We must bury youu! we must bury you we must bury you so deep, that no one must find you[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Slipknot - Surfacing Fuck it all Fuck this world Fuck everything that you stand for Dont belong Dont exist Dont give a shit Dont ever judge me[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Anathema - Fragile Dreams Countless times I trusted you, I let you back in, Knowing... Yearning... you know I should have run... but I stayed[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 wow berk yane ayalrdır ilk defa kendimden utandığım bi an oldu :-) In Flames - Bullet Ride hepinizi öperim[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Fingolfin icin... Blind Guardian - Time Stands Still (At the Iron Hill) - Live at Moscow I stand alone Noone's by my side I'll dare you Come out You coward Now it's me or you[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 lol süperdi doggy :p hehe Duran Duran - Come Undone[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Pink Floyd - Dark Side Of The Moon Breath le baslar, gider oolece Time en sevdigim sarkidir Money ile beraber albumden And you run and you run to catch up with the sun but it's sinking Racing around, to come up behind you again[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar