HellHound Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 metboyu tamamlamadan olmaz Anathema - Parisienne Moonlight Be free of all the pain You hold inside You cannot hide I know you tried To feel... To feel...
metboy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 üstüne bi de regret giriorum ve herkes bunalım :P anathema-regret I feel all alone in a crowded room, Thinking to myself "There's no escape from this fear regret loneliness..."[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paul Simon-Scarborough Fair nerden aklına esti dersen..bugün bir midi buldum..tam frp müziği fln dediler..orjinalini yükledim çalarken bir baktım annem şarkıyı söylemeye başladı..adeta şok oldum..meğer çok eski şarkıymış..annem gençliğinde dinlermiş..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Kharon cum benim yazigim Falling di, ac lyricz i bak. Aynilar zaten nerdeyse :) The Doors - Moonlight Drive[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Yok yav eminim farklilar baya bi, ama seni mi kircaz? degistiriveriz... :-P *! ikisini birbirine carpiverir...* Katatonia - Nowhere Used to try and watch you, used to know my name someone said remember but i can't remember anything at all anything at all...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 03 September 2003 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Nightwish-Away[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Tribe'da belirli bi duzelme war... SadButcher ne dusunuo acep bu konuda Queensryche - Desert Dance
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 bu sarki bi sekilde beni feci etkilio ama neden bilmiorum... Apocalyptica - Hope
edi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Ashes You Leave - Et Vidi Solem Evanere herkese iyi geceler
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 sanada iyi geceler :P Opeth - Death Whispered a Lullaby[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 [b]The Cardigans -Erase Rewind[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Cem Karaca - Islak Islak ben feleğin şu çarkına çomak sokaaaarım!..[/b][hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 hep beraer yurttan sesler korosu! Shiiiiine, lake of fiire Dream Theater - Home Living this charade, is getting me nowhere[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Duran Duran - Come Undone words... playing me deja-vu like a radio tune I swear I've heard before...[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Demons and Wizards - Fiddler on the Green Beni Irlandalara goturuo bu sarki neden bilmem :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Pink Floyd - Time[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj Volfied tarafından 03 September 2003 10:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj kermit_frog tarafından 03 September 2003 10:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 [b]placebo-This picture Farewell the ashtray girl..[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Placebo - I know I know you love the song, but not the singer I know you got me wrapped around your finger I know, you want the sin, without the sinner I know, I know...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Alternative 4 dinniyicigim Anathema - Empty I abhore you I condemn you Cause this pain will never end![hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Anathema - Lost Control Yes I am falling, How muc longer til I hit the ground I can't tell you why I'm breaking down Do you ever wonder why I prefer to be alone Have I really lost control hstyim bu adamin lehcesine :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Off off, damar girdi direk bu sayfa...; Anathema - Sunset Of Age Forever searching for landscapes serene amidst the sunset of age with joyous masquerade... ...the summers died[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Lake of Tears - So Fell Autumn Rain Of süperim süper yağmur Hıaaaaaaaaaaaa oleeeey yağmur yağdı nihayet heahhaha oh be so fell autumn rain washed away all my pain i feel lighter somehow brighter somehow to breathe once again...[/b][hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Opeth - Ending Credits Gule gule![hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Nightwish yayini basliyo efenim Nightwish - Angels Fall First[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 5421. sarkimiz icin! (super sayi cnm, 3 e bolunuyo iste :) Nightwish - Away[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Öne çıkan mesajlar