HellHound Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 metboyu tamamlamadan olmaz Anathema - Parisienne Moonlight Be free of all the pain You hold inside You cannot hide I know you tried To feel... To feel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 üstüne bi de regret giriorum ve herkes bunalım :P anathema-regret I feel all alone in a crowded room, Thinking to myself "There's no escape from this fear regret loneliness..."[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paul Simon-Scarborough Fair nerden aklına esti dersen..bugün bir midi buldum..tam frp müziği fln dediler..orjinalini yükledim çalarken bir baktım annem şarkıyı söylemeye başladı..adeta şok oldum..meğer çok eski şarkıymış..annem gençliğinde dinlermiş..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Kharon cum benim yazigim Falling di, ac lyricz i bak. Aynilar zaten nerdeyse :) The Doors - Moonlight Drive[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Yok yav eminim farklilar baya bi, ama seni mi kircaz? degistiriveriz... :-P *! ikisini birbirine carpiverir...* Katatonia - Nowhere Used to try and watch you, used to know my name someone said remember but i can't remember anything at all anything at all...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 03 September 2003 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Nightwish-Away[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Tribe'da belirli bi duzelme war... SadButcher ne dusunuo acep bu konuda Queensryche - Desert Dance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 bu sarki bi sekilde beni feci etkilio ama neden bilmiorum... Apocalyptica - Hope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Ashes You Leave - Et Vidi Solem Evanere herkese iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 sanada iyi geceler :P Opeth - Death Whispered a Lullaby[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 [b]The Cardigans -Erase Rewind[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Cem Karaca - Islak Islak ben feleğin şu çarkına çomak sokaaaarım!..[/b][hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 hep beraer yurttan sesler korosu! Shiiiiine, lake of fiire Dream Theater - Home Living this charade, is getting me nowhere[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Duran Duran - Come Undone words... playing me deja-vu like a radio tune I swear I've heard before...[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Demons and Wizards - Fiddler on the Green Beni Irlandalara goturuo bu sarki neden bilmem :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Pink Floyd - Time[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj Volfied tarafından 03 September 2003 10:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj kermit_frog tarafından 03 September 2003 10:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 [b]placebo-This picture Farewell the ashtray girl..[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Placebo - I know I know you love the song, but not the singer I know you got me wrapped around your finger I know, you want the sin, without the sinner I know, I know...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Alternative 4 dinniyicigim Anathema - Empty I abhore you I condemn you Cause this pain will never end![hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Anathema - Lost Control Yes I am falling, How muc longer til I hit the ground I can't tell you why I'm breaking down Do you ever wonder why I prefer to be alone Have I really lost control hstyim bu adamin lehcesine :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Off off, damar girdi direk bu sayfa...; Anathema - Sunset Of Age Forever searching for landscapes serene amidst the sunset of age with joyous masquerade... ...the summers died[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Lake of Tears - So Fell Autumn Rain Of süperim süper yağmur Hıaaaaaaaaaaaa oleeeey yağmur yağdı nihayet heahhaha oh be so fell autumn rain washed away all my pain i feel lighter somehow brighter somehow to breathe once again...[/b][hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Opeth - Ending Credits Gule gule![hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Nightwish yayini basliyo efenim Nightwish - Angels Fall First[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 5421. sarkimiz icin! (super sayi cnm, 3 e bolunuyo iste :) Nightwish - Away[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar