Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 gittikçe kanım kaynıyo şarkı ve gruba W.A.S.P. - My Wicked Heart Father I'm here in the dark And I know it's forever night Ain't nothing gonna change forever My wicked heart [hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 identtiy de duydum dilime takıldı Foo Fighters - All My Life[hline]Infernal_Reborn, fallen paladin of comanchero enstitüsü (kılım bu aket-atum denen herife) "This little light of mine, I'm gonna let it shine Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 hooop edit "bold yazın huleyn/volfi" :D Core - Disease grindcore slow şarkılardan sonra ne iyi gider ya.[hline]Infernal, the fallen paladin of comanchero enstitüsü (kılım bu aket-atum denen herife) "This little light of mine, I'm gonna let it shine Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 abi ne kadar mutlu sevindirik olsam da bu şarkıyı dinleyince içim gidiyo... katatonia'dan sıkılanlara... önce klasik gitar, sonra elektro+clean vokal, en son da beni bitiren brutal vokal... Eternal Tears of Sorrow - River Flows Frozen[hline]Infernal, the fallen paladin of comanchero enstitüsü (kılım bu aket-atum denen herife) "This little light of mine, I'm gonna let it shine Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Metallica - Nothing Else Matters gece gece...[hline]Infernal, the fallen paladin of Commanchero / Avatar of Bodom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 paradise lost - say just words Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Iron Maiden - Fear of the Dark[hline]Infernal, Avatar of Bodom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Follow the reaper in the mists of lake bodom or die. Children of Bodom - Silent Night, Bodom Night[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Bonus, 25 August 2003 21:23 tarihinde demiş ki: 8. lvl olan çoooooooooook az yani buraya ne kdr az olduunu yazmaya kalksam sığmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Yansımalar-Bab-ı Esrar [hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! [Bu mesaj Khirsah tarafından 26 August 2003 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Volfied tarafından 26 August 2003 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Arkadaslar lutfen bold ve mesaj basina bir sarki yazalim, Khirsah seninkinde nooldu galiba son anda editledin kafam karisti, ama hatirlattin bi bakima bana hatirlatmami. bold ve mesja basi tek yazmayanlarin mesaji editlenecek ya da silinecek, soylemedi demeyin oncede, yaklasik 20 defa soylendi tum topic boyunca, ama oturup okumanizi bekleyemem :) Aman ki ne aman, ben unutmusum sarki yazmayi Placebo - Passive Aggresive [hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Volfied tarafından 26 August 2003 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Duran Duran - Come Undone[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Resul balay-Nazlı yarim haber salmış[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic nukbasliklikiz, 23 August 2003 17:27 tarihinde demiş ki: höst ula dağılın :hrr: İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 haha baskalarını da etkilemisiz, cok güzel :-P size kıpır kıpır bir şarkı! Danny Elfman - Jump In The Line[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 çok severim hastasıyım manyağıyım bu şarkıda kendimden geçiyoum çok duygulanıyorum İbrahim tatlıses - tek tek [hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Therion - Symphony of the Dead[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Whitesnake - Is This Love keşke arada emayı falan da görsek mesaj atarken :([hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Opeth - Windowpane Might be waiting for someone Might be there for us to see Might be in need of talking Might be staring directly at me[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Dizzy Gillespie-It's Wonderful[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Opeth - Still Day Beneath The Sun Still day beneath the sun ask of you, who is the one and when the day is late none of us will ever wake...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 [b]Placebo-I Know[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay [Bu mesaj Obscura tarafından 27 August 2003 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 of yaa, bi yaz gununde bu kadar mi yagmur yagar, boyle mi firtina olur, ne bicim bi yerdir burasi, oturdugum yer icin... Lake of Tears - Forever Autumn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Blind Guardian- The Maiden and the Minstrel Knight Will you still wait for me Will you still cry for me Come and take my hand [hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Marvinleri koruyalim! Radiohead - Paranoid Android When I am king you will be the first against the wall [hline] [That's it sr, you're leaving The Crackle of pig skin The dust and the screaming The yuppies networkin' The panic, the vomit, the panic, the vomit God loves his children, yeah...[/i][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 derken Ozzy Osbourne - Dreamer Adam iyiymis ama ya vakti zamaninda...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Katatonia - Relention Hos bi katatonia sarkisi WInamp full eklenmis arsivle shuffle durumda hehi[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar