Tarist Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 Anathema- Fragile Dreams [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 16 Aralık 2002 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 Hardline - Hold Me Down[hline]I did what I thought was right All for the love of my life I know it's sad but true Something is very wrong Condemned to suffer so long For a love so true.. i always loved you my lady.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 Opeth - Blackwater Park Opethim canım benim canım benim seni ben ne çok ne çok severim - Blackwater Park lyrics: Wöööööööhhhhhhhhhhhhwuuuuuuuhhhh (bazı yerleri böyle :))[hline]::How I wish that I could fly:: ::All the things that hang above me:: ::To a place where I can cry:: Böyle demek istemiş yani :) /Volf [Bu mesaj Volfied tarafından 16 Aralık 2002 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 Opeth - My Arms, Your Hearse - When White CLuster hariç tüm arşivim tamamlandı :)[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 Opeth - The Drapery Falls please remedy my confusion and thrust me back to the day..[hline]::How I wish that I could fly:: ::All the things that hang above me:: ::To a place where I can cry:: [düzeltelim bari hatasını o kadar uyardık ama =) ][/Berk] [Bu mesaj Berk tarafından 16 Aralık 2002 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2002 [kalın]Opeth - Demon Of The Fall[/kalın] You keep the dagger close at hand. And you saw nothing False love turned to pure hate The wind cried a lamentation before merging with the grey. Demon of the fall[hline]::Pull me down again:: ::And guide me into:: ::Pain:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 gece gece alakasız olacak ama Dire Straits - Lions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 arcane ime bak beah, Opeth e başlamış (kızma, neşeliyim bugün) Amorphis - My Kantele (Acoustic Reprise) Truly they lie, they talk utter nonsense, Who says that music, reckons that the kantele Was fashioned by a god, out of great pike's shoulders From the water dog's hooked bones, it was moulded from sorrow It's belly out of hard days It's soundbard from endless woes Strings gathered from torments and its pegs from oher ills Truly they lie, they talk Utter Nonsense...[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 ay fiil veri metalci tudey... Samael - Jupiterian Vibe hastasıyım introsunun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kiara Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 canım radyo eksen'imde ikitelli'deki yeni işyerimden döner iken çalınan parçaya bakar mısınız ? valla bunu çalmasalar, ağlayacaktım. o kadar bozuktu moralim. Anathema - Release Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 aaaa kiaracıım laneth'te mi dinledin dün gece? lol o parçayı bana çaldı şahlanım :) bütün program boyunca sms yağmuru yapınca :P *!hava atar* ama ben şimcik samael dinniyorum. Samael - Shining Kingdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2002 ya çok garip olcak ama... Bizet - Les Toreados ehhehehhehh.yaw bu şarkıyı ne zaman dinlesem kriz geçiriyorum gülmekten.aynı şimdiki gibi. :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D PUAHAHAHA[hline]THE JOURNEY CONTINUES DECEMBER 18th The Lord Of The Rings [edit: smileyler forum düzenini bozuyodu, onlarla oynadım azıcık /ema] [Bu mesaj Emaleth tarafından 18 Aralık 2002 11:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Opeth şu an en sevdiğim grup mertebesinde Hatta sadece opeth çalabilmek için gitara sarılmış durumdayım Opeth - The Drapery Falls dım dım tım tım dım dım tım tım dıııımm dııııım dım dım dııım dı dım dı dı dıııımmm[hline]::Pull me down again:: ::And guide me into:: ::Pain:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 şimdi yatıp 7 ye kadar uyumaya çalışacağım ama bir yandan opeth dinleyeceğim playlisti yaziim önümüzdeki 3 saat uyurken dinleyip bilinç altıma kazımayı düşünüyorumki çalabileyim eheh (5 metrelik kulaklık rulz bilg. den yatağa kadar..kablolu ehe) Opeth'ten : Blackrose Immortal Blackwater Park Harvest The Drapery Falls Demon of the Fall (ilk etapta bunları çalmayı düşünüyorum biraz çalmaya başladım azmin zaferi gibi bişe..)[hline]::Pull me down again:: ::And guide me into:: ::Pain:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 arcane beni opeth e başlatan arkadaşın onu opeth e başlatan arkadaşı, ilk benighted ı çaldı. Sen de onu dene önce... :)[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Opeth - Demon Of The Fall çalabiliyorum büyük bi kısmını..mutluyum[hline]::Pull me down again:: ::And guide me into:: ::Pain:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 LeeAnn Rimes - Can't Fight the Moonlight You can try to resist Try to hide from my kiss But you know, but you know That you, can't fight the moonlight.. Deep in the dark you'll surrender your heart But you know, but you know That you, can't fight the moonlight...[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Dracula 2000 soundtrack Slayer - Bloodline [hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Slayer - Hell awaits[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Camp Kill Yourself-Quite bitter beings super bi sarkı kesin indirin aynı zaman thps3 te oyun sırasında ve bam margeranın videosunda calan muzikde bu.Kaykay yonetir :P[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Anathema - Underworld[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Cannibal Corpse - A Skull Full of Maggots Lyrics: A Skull full of maggoootsssssss Hhrrrrrrr Hhrrrrrrr hr hr HÜeeeeeeeeeee HaaaaaRrrr HAr Nana Her hür[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Yarın okulda Duman - Akşam ı söyleyeceğim, şarkıyı söylerken tüm pepelek camiası içinde söyleyeceğim :) Opeth - The Moor There is no forgiveness, in the air[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Anathema - Angelica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Hastanım girişlerinin... Opeth - Drapery Falls[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar