Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Sly soylemis, gene tekrar ediyorum bu forumun mini kurallarini [b][/b] kodlari arasina yaziyoruz [b]Yeni Turku - Telli Telli[/b] gibi bold yazmayanlar mod un o anlik durumuna gore editlenir ya da silinir :) Onun disinda lutfen sadece sarki yazin, ve soz yazacaksaniz italic de yazin lutfen. Mesaj basina tek sarki! ok Shroud of False ve Fragile Dreams, sentient angelica gibi sarkilarsa tamam oole yazin, ama apayri sarkilari ayni mesajda atmayin, mesaj bgasina tek sarki politikasindan bu kurallar :) Yeni Turku - Telli Telli Biz buyuduk, ve kirlendi dunya[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 amorphis-my kantele[hline]sleepin, weepin, with you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 In Flames - Metaphor[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ve donnie darko soundtrack'ten gary jules - mad world oturup ağlayalım efem[hline]Sic vic pacem, para bellum. [Bu mesaj Maverick tarafından 12 July 2003 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 John Coltrane-Blue Train O kadar güzel ki....[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 stephen stills - old times good times[hline]Emaleth, 11 July 2003 15:44 tarihinde demiş ki: gerek var mı sizce harfleri böyle harcamaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 bir zamanlar evanescence furyası açıcam demiştim şimdi kasamyacağım için ne oldu bilmiyorum ama benimbu arzum hala devam ediyor Evanescence-Hello çok hoş ve çok da klay havaya sokabilen bir parça bence[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 enjoy the silence'ın sözleri bitirir olayı ama gene bir depeche mode gelior depeche mode - black celebration (hastayım başına keşke hiç bitmese hatta....)[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Andromeda - Parasite And you... you just... just cry I... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Evanescence - Bring me to life[hline]Termometrenin üstüne buz koymakla odanın sıcaklığı değişmez... XÆ®ø Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Lacuna Coil - To Live is to Die[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 LIL KIM & 50 CENT - Magic Stick[hline]Termometrenin üstüne buz koymakla odanın sıcaklığı değişmez... XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Kamelot - Dont You Cry[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 The Cult - Edie (Ciao Baby)[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 JudasPriest-Jugulator efsane geri döner mi bilmem ama ben yine dinliyim biraz şimdiden...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 aynı sayfada 3 tane evanescence in abartı oalcağını düşünerekten bu sefer tercih değişt,iriyoruz Inkubus Sukkubus- Burning Times grubu duyamamış olmanız muhtemel ben bile lşans eseri rastladım bayan vokalli gruplar için(hele de bunun ki gibi gotrhic öğeler taşıyanlar arasında) göz batmasa bile hoş müzik yapan bir grup keşke fark edilse diyebilceğim gruplardanm biri[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim [Bu mesaj raistlinn tarafından 14 July 2003 12:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Ministry - Burning Inside aslında "breathe" çalardım ama burda onun mp3ü yok ki :/ bu da aynı albümdendir diyor, ikame ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 EricClapton&B.B.King-Riding With the King[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Andromeda - Parasite delirdim galiba nerdeyse tüm gün bu şarkıyı dinledim ve sıkılmadım hayret şiddetle tavsiyedir ayrıyetten masterpiece fln yani [Bu mesaj ascraeus tarafından 14 July 2003 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 U2 - One[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Almora- Masalcı/The Stormwinder Masalcı söyle neden,karanlığın ihanetten mi? Kıldan ince kılıçtan keskin gözyaşların adaletten mi? Zamanın kapıları,açılırken sonsuzluğa, Güneş doğar,gülümsersin,değişir dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Coolio-Gangsta's Paradise Edit: Bir mesajda bir sarki yazin, ve tavsiye falan yapilcak forum burasi degil, buranin bi konsepti var lutfen... / Volf Bunlarda benden tavsiye...[hline]Böeeeeeee [Bu mesaj Volfied tarafından 15 July 2003 04:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 burdan antalyaya... Scorpions - Lonely Nights[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Tankard - Kings of Beer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Karar verdim bundan sonra her sabah ilk iş olarak bi tane The Cult alıcam aç karnına... The Cult - Sweet Soul Sister[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar