horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Tom Waits-Little drop of poison[hline]Ben akıllıyım.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Iron Maiden-Afraid to Shoot Strangers .mmmm[hline]Ben akıllıyım.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Iron Maiden-Wasting Love ..mmmmmmmhh[hline]Ben akıllıyım.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Queensryche-Breaking the Silence Hey koca Queensryche hey.[hline]Ben akıllıyım.
jankis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Beastie Boys - Girls *!ayağa kalkar ve ema aplası'nı selamlar*[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 yeni konsept albumleri gelio Queensryche - Operation: Mindcrime[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 System of down - Toxicity [hline]wrak wrak wrakkkkkk
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Matt naaptin sen ya bu sarkiyi kim soyliyebilir senden baska ya... Iced Earth - A Question of Heaven[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 sonraaa şu anda dinliyom :) Metallica - the memory remains [hline]wrak wrak wrakkkkkk
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Tarjaya çirkin diyenler utansın be! Nightwish- Wishmaster[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i]
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ehe niyeyse volfi gelio bu sarkida aklima ;P Sentenced - Dead Moon Rising[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Blind Guardian- Don't Talk To Strangers Konser öncesi bi de BG versiyonunu çalalım şu şarkının[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Linkin park - A Place For My Head [hline]wrak wrak wrakkkkkk
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Sentenced - No One There hayaımın şarkısı[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Guns N'Roses - Knockin' On Heaven's Door[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Wheatus - Teenage Dirtbag bu da hoşuma gitti[hline]wrak wrak wrakkkkkk
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Red hot chili peppers - Can't stop [hline]wrak wrak wrakkkkkk
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Pentagram- F.T.W.D.A.[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Joe Cocker-Unchain my Heart babeeeeaa, lemme free....[hline]Ben akıllıyım.
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Exploited - Sex and Violence[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Blind Guardian- Hallelujah[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 4000 valla :) hehehe Opeth - The Moor[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 hayır karpuz sen 4000. cevabı attın.. ben 4000. mesajı attım.. (kaldı 39 fırıın) Radiohead- Karma Police[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Sonuçta ne yazıyodu ben mesajı attıktan sonra paticik fm threadinin yanında? HA?!? 4000!!! DÖRT BİN!!! NİHOOHOHOHHAHAHAHAHA Serdar Ortaç - Karabiberim muhteşem bir şarkıyla kutluyorum nice 4000 lere[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Yakari Theme Music Endu yakkariiii en du yakkari.[hline]Ben akıllıyım.
Öne çıkan mesajlar