Tarist Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Scorpions-Send Me An Angel[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki: bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Cenk Erdem - Telefonun Delikleri[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Kubat-Esme deli ruzgar uzgunum Turkce karakter olayI yuzunden deforme oldu neyse takIlIn ve herkesle payla$In :) [i]Esme deli, esme deli ruzgar alma her$eyimi, Beni benden alma yine virane etme beni, Esme deli, esme deli ruzgar alma her$eyimi, Beni benden alma yine divane etme beni. Dayanamam fIrtInalI sevdalara, Virane $u yorgun gonlum yalanlarla, Unuttum onu alI$tIm yalnızlığa, Atma beni o zalimin kollarIna Bu gonul dayanmaz bu kadar acIya, Esme deli ruzgar yaramI daglama. Gelme deli, gelme deli ruzgar sevdamIn misali, Beni benden alma yine virane etme beni, Gelme deli, gelme deli ruzgar sevdamIn misali Beni benden alma yine divane etme beni. Dayanamam fIrtInalI sevdalara, Virane $u yorgun gonlum yalanlarla, Unuttum onu alI$tIm yalnızlıga, Atma beni o zalimin kollarIna, Bu gonul dayanmaz bu kadar acIya, Esme deli ruzgar yaramI daglama.[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Satyricon - Mother North [hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Pentagram-8[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Eruption- One Way Ticket[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Placebo- The Bitter End[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Kamelot- Descent Of The Archangel[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Kamelot - The Light I Shine On You cause the light i shine on you is what you gave to me i'm a crystal clear and true i'm your cairn and creed...[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Blind Guardian- Bard's Song (In the Forest) ağlayasım geldi.. bayadır dinlmeiyodum.. aah ah..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Lake of Tears-Sorcerers[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Guns N'Roses-Knockin' on Heaven's Door Knock-knock-knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door [hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 bülbül gibi pûr oldu cihan nağmelerimden - zekai dede efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 the project hate - forsaken by the naked light of day süper bi şarkı bu gece yatmadan önce bunu dinliorum ZZzzz...[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 U2 - One[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Edguy - Out of Control My life is a chamber of tears fear and hate... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 the project hate - hellucination hay ulan yatamadım bi türlü[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Audioslave - Like a Stone Brad Wilk'in hastasıyım, adam kollarını kapatamıyo kanat kasları yüzünden :) I'll wait for you there, like a stone I'll wait for you there, alone...[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 sabah sabah ısrarla telefon edip uykumu piç eden dangalak kişiye adıyorum... The Bloodhound Gang - I Hope You Die[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Hehe, kendi vücudumu mu lanetlesem biyolojikl saati kurup bnei gene 6 da uyandırdığı için :) Opeth - Credence Credence in my words, Rather than dust, tainted by memories[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 cream - Cross roads (en sevdigim eric clapton riff i )[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Credence 4 tür çalıyo, değiştir Opeth - Still Day Beneath The Sun[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... [Bu mesaj Volfied tarafından 26 April 2003 09:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Counter - Strike - Max Mix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Sakin Opeth lerden devam ediyoruz, sabah sabah bu kafayla elektro çekemiicem Opeth - Benighted[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Opeth - Bleak bende sana katılıyım biraz o zaman :) Biraz hızlı ama huzur veriyor Edit: Şarkı yazılan post olsun sadece! /Volf [Bu mesaj Volfied tarafından 26 April 2003 09:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar