Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PaticikFM

Volfied

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evanescence - Fields Of Innocence

Öneririm...[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki:
Peygamber misiniz ya matematik var mantik var..
Mesaj tarihi:
Symphony X - Of Sins And Shadow

Prograssive Metal!..rllz[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın...
Mesaj tarihi:
My dying Bride - For my fallen angel

as i draw up my breath,
and silver fills my eyes.
i kiss her still,
for she will never rise..

Ahh.. Ahhh.... Otesi varmi bea?[hline]KHaRoN
The clash of honor calls to stand when others fall
Mesaj tarihi:
Cradle of Filth - Satanic Mantra
şarkı diil lan bu. tekerleme :)[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi
Dedicated to
All poor adventurers who travel forth and brave the dangers that must be confronted on the road to destiny.
May the gods walk with you granting you knowledge and wisdom of those most ancient skills...
Legends of Might & Magic
Mesaj tarihi:
Iron Maiden - The Trooper [hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın...
Mesaj tarihi:
Korn - Thoughtless[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Mesaj tarihi:
Blind Guardian - The Bard´s Song

oLdu baya bi dinlemeyeli..beyni arada dinlendirmek lazım...[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın...
Mesaj tarihi:
Johnny Hollow - Skeleton Song

:([hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Mesaj tarihi:
allllllllllaaaaaaaaaaah bahar geldi... :)
coşucim.

Placebo - Every Me Every You
Carve your name into my arm
Instead of stressed, I lie here charmed
'Cause there's nothing else to do
Every me and every you

*!coşar*
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Blind Guardian - The Wizard

abi dinlendir beyni ya..öle cıcıcıcı falam yawash ol biraz auheauh :D[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın...
Mesaj tarihi:
Opeth - Remember Tomorrow

dinlenir..[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın...
Mesaj tarihi:
Opeth - Master's Apprentices

onun ardına da bu dinlenir :P[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...