Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn katil eder...

Scphelp

Öne çıkan mesajlar

Benzer bir sorunda bende var hala çaresini bulabilmiş degilim.Bilgisayarda farklı e-postalarla msn açabiliyorum ama kendi msnimi açmaya çalıştıgımda şu mesajı veriyor
Your contact list is not available Bir bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? 2 günü aşgın süredir böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

zewex senin sounun zamanla düzelen bi sorun, diğerleride çevirim dışı göster dedikdten sonra tekrar online olursa düzelirler[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bazen msne giriyorum herkesd offline gözüküyo. sonra birden herkes aynı anda giriyo msne. pnig le ilgili galiba[signature][hline]Brothers Everywhere,
Raise Your Hands Into The Air,
We're Warriors,
Warriors Of The World!
Like Thunder From The Sky,
Sworn To Fight And Die,
We're Warriors,
Warriors Of The World!
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben bu aralar google'in yenı yaptıgı bi google Talk var onu deniyorum fena değil aslında..Tavsiye ederim..

Nasıl üye olundugunu biliyorsunuzdur sanırım..

Herhangi bir gmail hesabı olan bir arkadaşınız,akrabanız vs.size davetiye gonderiyor..Daha sonra sizin e mail adresini veriyor davetiye yollarken..Sonra e mailinize giriyorsunuz link çıkıyor..Gerisi diğer mail adresleri gibi..Ad,Soyad,Yaş vs..3

NOT:Bilmeyenler için anlattım :)[signature][hline]Web Design&Alan Adi Kayit | Forumlarimiz.. | Radio Fire
Sosyal ağlarda paylaş

gtail şimdilik çok sade o sebeple bekliyecez napalım başka[signature][hline]Brothers Everywhere,
Raise Your Hands Into The Air,
We're Warriors,
Warriors Of The World!
Like Thunder From The Sky,
Sworn To Fight And Die,
We're Warriors,
Warriors Of The World!
Not: Bu ara çok typo yapıyorum di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Msn her sürümünü kullandım, kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım!.
Gayet güzel bir icad. Çıkaranı bulup boğulana kadar öpmek istiyorum o derece yani.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman...
Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Sosyal ağlarda paylaş

benimde oluyo aynı problemler..discovery ve plus yüklü..discovery olmadan düşünemiyorum msni silsen ayrı silmesen ayrı[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b]
oha ciddi ciddi gay mi bu dela?
Sosyal ağlarda paylaş

bende msn ile hiç sorun yaşamadım. hiçbir patch yok olduğu gibi, yani çalışması gerektiği şekilde kullanıyorum. problemim hiç olmadı ve nasıl oluyor anlamış da değilim açıkçası böyle problemler. adam gibi kullanacaksanız programı kullanın yok bloklayanı gösteren patch yok karşındakini taklit eden patch falan çok gereksiz bence.[signature][hline]Electronic Biomechanical Entity Manufactured for Utility and Nocturnal Killing
----
Hear me! and if I close my mind in fear, please pry it open..See me! and if my face becomes sincere, beware..
Sosyal ağlarda paylaş

öyle değil...ben karşıdaki pencere açık kapaynca görüyodum baya da faydalı oluyodu açıkçası..ama msjlar gelmemeye başladı değmez dedim sildim sonuç olarak..[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b]
oha ciddi ciddi gay mi bu dela?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Scphelp, 04 Ocak 2006 17:00 tarihinde demiş ki:
Msnde online olsam bile millete offline gözüküyorum bazıları online bazıları offline görüyor... Son beni engelledin diyorlar bu ne biçim sorundur

oluyo arasıra[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...